• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Șucu, dezvăluiri după prima ediție din sezonul 3: „Eram gata să cumpăr bigudiuri. N-am reușit să o cuceresc pe doamna”

Dan Șucu, dezvăluiri după prima ediție din sezonul 3: „Eram gata să cumpăr bigudiuri. N-am reușit să o cuceresc pe doamna”

Dan Șucu, dezvăluiri după prima ediție din sezonul 3: „Eram gata să cumpăr bigudiuri. N-am reușit să o cuceresc pe doamna”

Dan Șucu nu a investit niciun euro în prima ediție din sezonul 3 al emisiunii „Imperiul Leilor”, însă își păstrează speranța. Fondatorul Mobexpert a găsit o explicație pentru care a ratat o posibilă asociere profitabilă și a dat detalii despre investițiile pe care a mizat în acest sezon.

În prima ediție, patru investitori au pus ochii pe un produs inovator, considerat de strictă necesitate de orice femeie. Magic Rope, ondulatorul de păr care nu folosește o sursă de căldură, adus în Imperiul Leilor de Oana Zidaru, a fost interesant și pentru Dan Șucu. Însă, fondatorul Mobexpert nu a reușit să o convingă pe antreprenoare să se asocieze cu el, deși i-a oferit 45.000 de euro în schimbul a 20% din companie.

Într-o intervenție la Știrile PRO TV de dimineață, Dan Șucu a dezvăluit un posibil motiv pentru care a ratat acest parteneriat. 

Eram gata să cumpăr bigudiuri. N-am reușit să o cuceresc pe doamna. Cred că am fost arogant, nu-mi dau seama. Oricum, dacă ajungeam acasă și îi spuneam soției că am investit în bigudiuri, nu știu cum ar fi reacționat. Era clar un sistem bun și a fost chiar o competiție pentru bigudiurile acelea”, a declarat Dan Șucu.  

Totuși, investitorul a mărturisit că nu a ratat alte afaceri de succes, pe care le-a susținut financiar. Fără a da detalii, a dezvăluit că fanii emisiunii îl vor vedea investind în „eclere” și „contabilități”.

Dacă mă întreba cineva la începutul emisiunii ce aș fi putut să evit - în mod cert prăjituri și contabilitate - aș fi spus că nu voi investi”, a explicat investitorul.

Fondatorul Mobexpert a dat detalii și despre parteneriatele pe care le-a dezvoltat în sezonnul 2 al emisiunii, explicând și care este cea mai de succes asociere. Află totul în VIDEO-ul de mai jos!

Imperiul Leilor - Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni