Dan Șucu, investitor Imperiul Leilor: Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori cazi. Te ridici și mergi înainte


	Dan Șucu, investitor Imperiul Leilor: Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori cazi. Te ridici și mergi înainte
Autor: Dan L. Brumar
Data: 25 Ianuarie 2022

Dan Șucu, fondatorul și proprietarul Mobexpert, crede că seriozitatea și tenacitatea sunt elemente esențiale în dezvoltarea unui business de succes. Omul de afaceri abia așteaptă debutul sezonului 3 al emisiunii „Imperiul Leilor”.

Cel de-al treilea sezon Imperiul Leilor începe miercuri, 9 februarie, de la ora 21:30, la PRO TV. Cinci oameni de afaceri puternici sunt gata să investească în business-uri ingenioase și să ajute tinerii la început de drum să-și finanțeze visul. 

Cu o experiență de peste 30 de ani, Dan Șucu pășește în Imperiul Leilor cu gândul de a încuraja tinerii, atât pe cei ce urmează să-și prezinte ideea de afaceri în cadrul emisiunii, cât și pe cei din fața televizorului, să pornească un business și să fie încrezători în forțele proprii: 

Cu cât mai mulți tineri pornesc o nouă afacere și cu cât mai mulți dintre ei reușesc în afacerile lor, cu atât ne va fi mai bine tuturor. Acesta este gândul cu care particip la Imperiul Leilor. Mă interesează să reușesc să transmit încredere, ingredientul principal pentru reușită”, spune Dan Șucu.

Investitorul susține că cele 3 criterii după care se ghidează în afaceri sunt „seriozitatea, încrederea și tenacitatea” și preferă să investească în antreprenori dedicați, pentru care e dispus să ofere mai mult decât finanțare, ci și sprijin, și îndrumare. 


Dan Șucu, despre afacerile în care merită să investești

Despre ideile pe care le caută în acest sezon, la Imperiul Leilor, fondatorul Mobexpert spune că singurele afaceri în care merită să investească sunt cele care au o bază solidă, care sunt clădite atent. 

Aș investi în ceva în care poți să construiești, în care te uiți înapoi și vezi că a rămas ceva în spate, vezi o construcție. N-aș investi în ceva în care nu simt ideea de construcție”.

Cât despre un sfat pe care îl poate da tuturor antreprenorilor, fie că sunt la început de drum sau cu experiență, Dan Șucu vorbește despre perseverență: „Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori te împiedici, de câte ori cazi. Nu este nicio problemă, te ridici și mergi înainte!”.

Ce business-uri au descoperit cei cinci investitori Imperiul Leilor în sezonul trei, dar și pentru ce idei se vor lupta Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu, vedem din 9 februarie, la PRO TV. Noul sezon Imperiul Leilor va fi disponibil și pe VOYO.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies