• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dan Șucu, sursă de inspirație pentru antreprenorii tineri: „Este ingredientul principal pentru reușită”

Dan Șucu, sursă de inspirație pentru antreprenorii tineri: „Este ingredientul principal pentru reușită”

Dan Șucu, sursă de inspirație pentru antreprenorii tineri: „Este ingredientul principal pentru reușită”

Dan Șucu revine la Imperiul Leilor cu gândul să descopere tineri antreprenori dornici de afirmare. Fondatorul Mobexpert vrea să inspire încredere celor care pășesc, cu emoție, în învolburata lume a afacerilor.

E aici pentru cei mai puțin experimentați. Dan Șucu nu se dezice și intenționează să susțină tinerii care își fac curaj să pună pe picioare o afacere de succes. Fondatorul Mobexpert vorbește în acest interviu despre „ingredientul principal pentru reușită”, despre afacerile pe care le-a susținut în sezonul 2 al emisiunii și despre concurența care va fi, între investitori, în sezonul 3.

Cu ce gânduri pășiți în Imperiul Leilor, sezonul 3? Sezonul 2 a fost intens și ați avut ocazia să descoperiți mulți antreprenori cu potențial

„Pășesc cu aceleași gânduri: cu speranța că cei care se uită la această emisiune se vor gândi să pornească o afacere și vor avea mai multă încredere să o facă. Cu cât mai mulți tineri pornesc o afacere nouă și cu cât mai mulți reușesc în business-urile lor, cu atât ne va fi mai bine tuturor. Acesta a fost întotdeauna gândul cu care am participat la Imperiul Leilor și întotdeauna mă interesează să reușesc să transmit încredere – este ingredientul principal pentru reușită.” 

Cum merg parteneriatele dvs. cu antreprenorii din sezonul 2? Care business a înregistrat cel mai mare avânt?

„Unele parteneriate merg mai bine, altele mai puțin bine, iar altele nu merg deloc. Ca în viață. Cam o treime din parteneriatele pe care ni le-am asumat merg bine. Business-ul în care noi ne-am concentrat cel mai mult este Tiny Houses, un business de volum mai mare, care normal se potrivește mai bine unei societăți de dimensiune mare.” 

Dan Șucu: Care sunt pricipalele 3 aspecte după care se ghidează în afaceri VIDEO



Anul 2021 a fost unul de revenire după incertitudinea din 2021? Ce sperați de la 2022 din punctul de vedere al dezvoltării afacerilor dvs. în România?

„Industria din care fac parte nu a avut o problemă serioasă, nu a fost în suferință în 2021. Noi am avut într-adevăr o problemă normală cum a avut-o toată lumea în martie, aprilie și mai, dar în următoarele luni am reușit să recuperăm cam tot ce s-a pierdut în perioada respectivă. Și anul 2021 arată și el foarte bine. Deci nu a fost afectată afacerea în 2020. 

Tot ce sper pentru 2022 e să fim cu toții sănătoși, pentru că pentru restul găsim întotdeauna soluții.” 

Avem investitori noi la Imperiul Leilor. Care ar fi plusul pe care îl vor aduce ei în emisiune, pentru candidați?

„Avem doi investitori noi: unul dintre ei are o competență în zona medicală, care lipsea, celălalt are o competență foarte bună în zona informatică, care este iarăși extrem de pozitivă. Sunt mai mult decât bineveniți. Sunt competitori puternici.”

Dan Șucu este omul care transformă orice afacere în succes. A intrat în lumea business-ului în 1990, cu doar 1.000 de dolari în buzunar, iar în urma unei călătorii în Franța a descoperit articolele moderne de birou și canapelele de piele, piese de mobilier cu care românii nu erau obișnuiți. A construit un adevărat imperiu al mobilei – grupul Mobexpert, care înglobează astăzi 8 fabrici, 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, și peste 2.300 de angajați.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni