• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Dinu Criste, preotul care face ciocolată cu cannabis, finanțare de 100.000 de euro la Imperiul Leilor

Dinu Criste, preotul care face ciocolată cu cannabis, finanțare de 100.000 de euro la Imperiul Leilor

Dinu Criste, preotul care face ciocolată cu cannabis, finanțare de 100.000 de euro la Imperiul Leilor

Un preot misionar din județul Cluj i-a impresionat pe antreprenorii de la Imperiul Leilor cu ideea sa de afacere. Povestea lui și a altor români vizionari le puteți afla din 12 februarie, la PRO TV. Până atunci, iată cine este Dinu Criste.

Preot misionar (fără aparohie) din satul Sâncraiu, județul Cluj, Dinu Criste a fost întotdeauna un om întreprinzător. Fiindcă a făcut mereu lucrarea Domnului, aceea de a propovădui Cuvântul Său și fericirea, preotul a hotărât să pună aceeași rețetă și în lucrurile pământești. 

A deschis un atelier de producție a ciocolatei, după rețete belgiene, chiar în satul Sâncraiu. A vrut de la început să creeze un produs premium, de lux, așa că a introdus în compoziție ingrediente dintre cele mai exclusiviste. Cum este și cannabisul (Cannabis sativa), planta care azi este intens utilizată în scop medicinal în state precum SUA și Canada.

Dinu Criste s-a înscris la Imperiul Leilor pentru a solicita antreprenorilor sprijiin financiar în vederea dezvoltării afacerii sale. Preotul ciocolatier a mizat pe 100.000 de euro, bani pe care voia de multă vreme să-i atragă pentru creșterea notoriertății produsului său și pentru creșterea capacității de producție.

„Estimăm, odată cu creșterea notorietății, și creșterea volumelor de vânzare”, a spus preotul Dinu Criste în fața celor 5 antreprenori de la Imperiul Leilor. Prezentarea afacerii sale s-a făcut live, miercuri la prânz, în cadrul unui eveniment de lansare a show-ului care va debuta la PRO TV la 12 februarie 2020.

Pe lângă întrebările legate de cum vede el dezvoltarea afacerii sale și perioada de amortizare a investițiilor, părintele a fost provocat să dezvăluie cum va putea împăca cele două joburi ale sale, slujirea lui Dumnezeu și dezvoltarea afacerii sale.

„Fiind un preot misionar, nearondat unei parohii, găsesc timp pentru afacere. Într-adevăr, nu lucrez 48 de ore din 24, dar lucrez șapte zile din șapte”, a spus Dinu Criste.

Cristian Onețiu: „Avem foarte multe valori comune”

Patru dintre cei 5 investitori de la Imperiul Leilor nu au fost convinși de viitorul afacerii sale și s-au retras. Unul singur a decis să riște și să-i acorde încrederea sa. 

„Mă uit la produs, și mi-a plăcut la gust, mă uit la plan, și planul tău e simplu, dar n-am auzit de niciun plan de vânzare serios. Dar mă uit foarte mult și la om și văd că avem foarte multe valori comune”, i-a spus antreprenorul Cristian Onețiu înainte de a-i cere o cotă de 40% din afacerea cu ciocolată.

Citește și: Cine sunt cei 5 finanțatori de la Imperiul Leilor

Preotul ciocolatier n-a cedat, considerând că 40% este o cotă prea mare. Însă, a fost dispus să renunțe la 25% din profit în schimbul investiției de 100.000 de euro.

Cristian Onețiu, cunoscut în România pentru companiile Life Care Corp și BioLogistic, a bătut palma cu preotul ciocolatier, însă a cerut ca marile decizii de business să fie luate împreună cu el. 

Mai mult, pentru creșterea notorietății ciocolatei, Cristian Onețiu s-a înțeles cu alți doi investitori de la Imperiul Leilor (Mohammad Murad și Dragoș Petrescu) să găzduiască evenimente de promovare a produselor.

Dinu Criste este un antreprenor în toată regula. În trecut a făcut afaceri și în construcții, după ce a atras un credit bancar de un milion de euro.

Imperiul Leilor ajunge la PRO TV la 12 februarie 2020.

Vezi și VIDEO: Ce trebuie să faci ca s-o convingi pe Monica Cadogan să invstească în tine

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni