Ești creator, inventator sau antreprenor? Înscrie-te în noul sezon Imperiul leilor!

Ești creator, inventator sau antreprenor? Înscrie-te în noul sezon Imperiul leilor!

Tinerii antreprenori care vor să-și vadă visul cu ochii sunt așteptați în Imperiul Leilor. Creatori, inventatori sau antreprenori, tineri pasionați și cu viziune, pot ajunge să negocieze finanțarea vieții lor în cel de-al treilea sezon al show-ului. Înscrierile sunt deschise pe site-ul imperiulleilor.protv.ro. 

Cei mai de succes lideri de business din România vor intra în Imperiul leilor pentru a inspira și susține, din nou, idei și business-uri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită. Dacă ai o idee sau un business în care crezi și are nevoie de finanțare pentru a deveni realitate, vino în Imperiul Leilor. Înscrie ideea ta pe imperiulleilor.protv.ro și poți să-ți vezi visul cu ochii.  

În cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, ediție cu ediție, Leii au scos la lumină afaceri spectaculoase, proiecte pentru o lume mai bună, au descoperit copii geniali, tineri care au oferit adevărate lecții de viață și care ne-au demonstrat că lumea se schimbă într-un ritm amețitor, că orice este posibil dacă poți să visezi, să crezi în tine și în lumea de azi. Peste 100 de antreprenori au primit șansa de a-și prezenta afacerea în fața leilor, iar 54 dintre ei au reușit să-i îmblânzească și să le devină parteneri. 

Cea mai bună idee e cea cu care faci bani! Nu mai aștepta, vino cu ideea ta de business la preselecțiile Imperiul Leilor. Hai să-ți vezi visul finanțat!

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni