• PRO TV
  • Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj pentru supereroul ei: „Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă”

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj pentru supereroul ei: „Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă”

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj pentru supereroul ei: „Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă”

Ion Dichiseanu (87 de ani) este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce la sfârșitul anului trecut a acuzat o pneumonie severă. Actorul se bucură de suportul fiicei lui, Ioana, care postează constant mesaje de încurajare pentru tatăl ei.

Ioana Dichiseanu (30 de ani) l-a asemuit pe tatăl ei cu un supererou după ce a văzut cum luptă cu boala. Ion Dichiseanu este internat la Spitalul Floreasca, după ce anul trecut a acuzat o pneumonie severă. Conform Stirileprotv.ro, medicii i-ar mai fi depistat o insuficiență renală și o tumoră.

Știu că în viziunea multora, supereroii poartă costume, pelerine, zboară și au super puteri. În viziunea mea așa arată un supererou. Supereroul meu! Să dea Dumnezeu să vină sănătos acasă!”, a scris Ioana pe Facebook în dreptul unei fotografii din copilăria ei.

Stiu ca in viziunea multora , supereroii poarta costume , pelerine, zboara si au super puteri. In viziunea mea asa arata...

Publicată de Ioana Dichiseanu pe Marţi, 16 februarie 2021

Sute de oameni i-au transmis mesaje de îmbărbătare și și-au arătat atașamentul față de omul și actorul Ion Dichiseanu.

La începutul lunii ianuarie, actorul a fost externat și a dat detalii despre starea sa de sănătate în emisiunea La Măruță

Însă, la nici o lună mai târziu, Ioana Dichiseanu a anunțat pe rețeaua socială că tatăl ei trece printr-o nouă cumpănă, care nu are nicio legătură cu Covid-19.

Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută”, a scris tânăra pe Facebook.

La 20 octombrie 2020, Ion Dichiseanu a împlinit 87 de ani și a făcut un selfie cu fiica lui. Fotografia a fost postată pe contul de Facebook al Ioanei și a fost apreciată de peste 2.500 de persoane. 

Fotografii: Agerpres/Ioana Dichiseanu Facebook

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Marius Manole: „Eu sunt noul prezentator, gata?”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni