• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Frații Zicman au de lucru în pandemie. Ce idee „trăsnită” le-a venit după Imperiul Leilor

Frații Zicman au de lucru în pandemie. Ce idee „trăsnită” le-a venit după Imperiul Leilor

Frații Zicman au de lucru în pandemie. Ce idee „trăsnită” le-a venit după Imperiul Leilor

Cine-i poate uita pe frații Robert și Aaron Zicman, care i-au lăsat cu gura căscată pe investitorii de la Imperiul Leilor? Tinerii inventatori nu se plictisesc în pandemie, iar ideile năstrușnice le vin pe bandă rulantă.

După ce au impresionat cu invențiile lor, reușind să obțină finanțare pentru două dintre ele la Imperiul Leilor, frații Zicman își arată din nou geniul. Robert (9 ani) și Aaron (6 ani), care trăiesc cu părinții în Marea Britanie, au vorbit cu PROTVPlus.ro despre preocupările lor, total ieșite din comun pentru vârsta pe care o au.

Pur și simplu au fost atenți la ce se întâmplă în jur și asta a fost tot. În rest, au foarte multe activități. Fac și instrumente, au lecții pentru școală. Cred că vine natural”, a dezvăluit mama lor, Ioana Zicman. Femeia a mărturisit că atenția la detalii au căpătat-o la cursul de inventică pe care îl urmează.

După ce au inventat un sistem pentru udat plantele cât timp oamenii sunt plecați de acasă, cei doi puști au mai venit cu o idee ieșită din comun. La o discuție despre prețul laptelui, avută în familie, cei doi frați s-au gândit dacă nu cumva ar fi bine să inventeze pamperși pentru vaci.

Au venit cu ideea să facă pamperși pentru vaci ca să scadă prețul pentru curățenia după vaci. Deci, natural vin”, a mai spus mama lor.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos ce răspuns au oferit frații Zicman când au fost întrebați dacă vor să rămână inventatori sau să devină oameni de afaceri!

Imperiul Leilor – Investește în tine!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni