• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Investitorii de la Imperiul Leilor, oaspeți de vază pentru Nina și Ioan Rus, antreprenorii care le-au luat un milion €

Investitorii de la Imperiul Leilor, oaspeți de vază pentru Nina și Ioan Rus, antreprenorii care le-au luat un milion €

Investitorii de la Imperiul Leilor, oaspeți de vază pentru Nina și Ioan Rus, antreprenorii care le-au luat un milion €

Finanțatorii de la „Imperiul Leilor” au început săptămâna împreună, după ce petrecuseră în aceeași formulă și în weekend. Cei cinci lei au vizitat o familie din Bistrița-Năsăud, care în emisiune i-a convins să investească un milion de euro.

Dragoș Petrescu, Dr. Wargha Enayati și Dan Șucu au investit un milion de euro în afacerea turistică a soților Nina și Ioan Rus și au promis că vor merge în vizită la familia din Bistrița-Năsăud, cu prima ocazie. Leii s-au ținut de cuvânt și, luni dimineață, s-au prezentat la ușa antreprenorilor.

N-au fost singuri, ci cu toată echipa de finanțatori de la Imperiul Leilor, care a avut șansa de a vedea cum merge afacerea soților Rus. Nina și Ioan Rus dețin o păstrăvărie, o băcănie și o pensiune în comuna Romuli și un restaurant la Cluj-Napoca. 

Fiindcă aveau mai multe comenzi decât puteau onora, au solicitat o investiție de un milion de euro pentru a-și extinde activitatea și a angaja noi oameni. Leii au fost convinși și au bătut palma.

Noi suntem oșeni, români adevărați cu pasiune pentru antreprenoriatul local”, a scris Cristina Bâtlan în dreptul unei fotografii în care apare alături de Dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu, îmbrăcați în straie populare.

Fondatoarea brandului Musette a avut cuvine frumoase și despre stăpâna casei, Nina Rus, pe care o consideră o femeie de nădejde. „Așa arată România frumoasă”, a scris investitoarea pe Instagram.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Și Dragoș Petrescu, fondatorul grupului City Grill, și-a manifestat satisfacția de a petrece o zi în compania familiei Rus. Finanțatorul a fost cel care i-a sfătuit pe antreprenori să folosească banii investiți de ei pentru construirea unei pensiuni noi și să uite, pentru moment, de afacerea cu conserve de pește. Cei doi soți au decis să aloce bani în ambele direcții strategice.

Leii au petrecut weekendul împreună

Înainte de a ajunge la Romuli, Bistrița-Năsăud, cei cinci investitori de la Imperiul Leilor au luat prânzul acasă la Dr. Wargha Enayati. Fotografii de la eveniment au fost distribuite în social media de Dr. Wargha Enayati și Sebastian Dobrincu.


Duminică în haita cu lei. Zi însorită și liniștită să aveți”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Investitorii de la Imperiul Leilor vă așteaptă miercuri seară, de la 21:30, cu noi povești de succes sau speranțe de reușită în lumea afacerilor.

Fotografii: @cristinabatlan

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni