• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Iulian Moga, regizor Imperiul Leilor, spune care sunt atuurile pe care trebuie să le aibă concurenții

Iulian Moga, regizor Imperiul Leilor, spune care sunt atuurile pe care trebuie să le aibă concurenții

Iulian Moga, regizor Imperiul Leilor, spune care sunt atuurile pe care trebuie să le aibă concurenții

Sezonul 3 „Imperiul Leilor” debutează în această seară la PRO TV, la ora 21:30. Antreprenori cu idei noi de afaceri vor încerca să-i convingă pe Lei că merită să investească în ei. Cel care știe totul despre concurenți este Iulian Moga, regizorul emisiunii.

Omul care lucrează direct cu concurenții, pentru a-i instrui înainte de a ajunge în fața Leilor, este Iulian Moga, regizorul emisiunii. El explică în acest interviu care ar trebui să fie principalele atuuri ale unui concurent care ajunge în fața investitorilor și cât de greu e să lucreze cu antreprenori din domenii diferite.

„De multe ori, concurenții au și ei idei despre cum vor să-și prezinte momentul și atunci eu doar îi ajut să pună în scenă ideea. În general, în spatele acestor business-uri e mult suflet și creativitate, și vreau că fiecare moment să transmită acest lucru.

Atunci când concurentul nu are nicio idee, viziunea mea îi ajută chiar și pe ei să și vadă business-ul dintr-o perspectiva nouă.”

Care sunt principalele atuuri pe care ar trebui să le aibă un concurent care întră în Imperiul Leilor?

„Încredere în sine, hotărârea cu care întră în Imperiu, cunoașterea tuturor aspectelor businessului său, modestia și, cel mai important, siguranța pe care le-o inspiră leilor. Dacă reușește să îmbine toate acestea într-o energie pozitivă, cu siguranță va primi cel puțin o ofertă.”

În ce fel sunt pregătiți concurenții înainte de întâlnirea cu investitorii?

„În primul rând sunt încurajați să creadă în ei și în afacerea lor. Apoi, se întâlnesc cu analiștii noștri financiari care îi sfătuiesc cu privire la evaluarea afacerii și îi ajută în pregătirea pitch-ului.”

Ce se întâmplă atunci când lucrurile nu ies așa cum le imaginați?

„Nu prea se întâmplă asta (râde). Dar dacă se întâmplă, ne adaptăm fără probleme.”

Ce fel de businessuri vor descoperi telespectatorii în acest sezon?

„Veniți să vedeți! Avem de toate felurile, de la businessuri foarte puternice, cu potențial uriaș, până la unele mici dar inovatoare, conduse de niște oameni în care vrei să investești pentru că vezi potențialul din ei.”

Noul sezon începe în această seară, la PRO TV. Spuneți-le telespectatorilor câteva motive pentru care acest show nu trebuie ratat!

„În primul rând, Imperiul Leilor este un show fără vedete, cu oameni ca și ei, care își urmează visele, care au creat ceva din nimic și care au reușit de multe ori imposibilul. De partea cealaltă se află Leii, așa că e un prilej unic să afli cum gândesc unii dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România. Totul se întâmplă într-un format unic, plin de emoții și suspans.”

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Vezi și VIDEO: 
Cristina Bâtlan - „Imperiul Leilor este show-ul în care mă reinventez”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni