• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Izolarea le-a priit. Două tinere au reușit să creeze un business sustenabil în pandemie

Izolarea le-a priit. Două tinere au reușit să creeze un business sustenabil în pandemie

Izolarea le-a priit. Două tinere au reușit să creeze un business sustenabil în pandemie

Lockdown-ul nu a fost privit ca un lucru rău de toată lumea.

Două tinere din Marea Britanie, Lianne Harvey și Lucy Pratt, au profitat la maximum de perioada de izolare și au reușit să construiască un business bazându-se pe pasiunile lor, scrie Spalding Today.

Lianne și Lucy se cunosc de când aveau șase ani și au creat împreună propria lor companie – Kitleys – care oferă kituri pentru prepararea laptelui de ovăz.

Cele două au decis să creeze un brand care să ajute atât planeta, cât și pe oamenii care vor să economisească ceva bănuți.

A fost de ajuns ca talentul creativ al lui Lianne, care este actriță, să se completeze cu abilitățile tehnice ale lui Lucy, care este inginer, pentru a da naștere brandului Kitleys.

„Kitleys a apărut după ce piesa în care jucam a fost întreruptă după închiderea teatrelor din cauza pandemiei, iar Lucy a fost trimisă în concediu forțat de compania la care lucrează. Eu locuiesc în Londra, iar Lucy în Nottingham, deci am făcut totul pe Zoom”, a povestit Lianne.  

Kitul, care costă 25,99 lire, poate fi achiziționat online și conține tot ce ai nevoie pentru a-ți  face propriul tău lapte de ovăz acasă.

Componentele kitului nu sunt fabricate din plastic, ceea ce le face sustenabile. De asemenea, ele pot fi refolosite.

Cele două prietene au luat-o pas cu pas și sunt mândre de ceea ce au realizat până acum. Ele vor să continue afacerea începută, iar visul cel mare este să-și vadă kiturile pe rafturile unui lanț important de supermarketuri.

 

 

Sursă foto: Instagram


Imperiul Leilor se pregătește pentru al doilea sezon în România, iar primii antreprenori dispuși să împărtășească din experiența lor de business sunt Dan Șucu (Mobexpert), Cristina Bâtlan (Musette), Dragoș Petrescu (City Grill) și Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation). 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram pentru a afla primul tot ce e nou!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni