• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Laurette, regina africană, vine astăzi în Imperiul Leilor: "Sper să-mi găsesc leul!”

Laurette, regina africană, vine astăzi în Imperiul Leilor: "Sper să-mi găsesc leul!”

Laurette, regina africană, vine astăzi în Imperiul Leilor: "Sper să-mi găsesc leul!”

Astăzi, leii redeschid porțile Imperiului într-o nouă ediție în care vor să susțină tinerii antreprenori în drumul lor spre succes. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor devora fiecare propunere de business pe care o vor avea în față și vor decide pe loc dacă o finanțează sau nu. Imperiul Leilor astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

O prezență exotică va încerca să-i cucerească pe investitori cu o afacere în stil african. Laurette Atindehou vine în Imperiu Leilor cu gândul să primească finanțare pentru salonul ei de masaj: ”Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta!”, va spune aceasta.

Mândră de rădăcinile ei și încrezătoare că tocmai acestea o vor pune în valoare, Laurette recunoaște că a venit în fața investitorilor cu gânduri mari: ”Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”. 

Prezența ei îl va face pe Dragoș Petrescu să se gândească la motivul real pentru care aceasta a venit în Imperiu, ținând cont de faptul că putea găsi finanțare mai ușor: ”Am o curiozitate, tu ești o persoană care a întâlnit oameni deosebiți, cu putere mare și cu experiență în antreprenoriat. Ai avut șansa să faci cam orice proiect în viața asta. Ai avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din România”, va spune investitorul. 

Dacă va reuși regina africană să-i îmblânzească pe lei și să obțină o finanțare de 50.000 de euro, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni