• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Miercuri, la Imperiul Leilor, vedem investitorii în competiție, în cadrul unui joc pe calculator! Își vor pune banii în joc?

Miercuri, la Imperiul Leilor, vedem investitorii în competiție, în cadrul unui joc pe calculator! Își vor pune banii în joc?

Miercuri, la Imperiul Leilor, vedem investitorii în competiție, în cadrul unui joc pe calculator! Își vor pune banii în joc?

Ideile creative de afaceri și poveștile emoționante ale antreprenorilor din Imperiul Leilor au ținut telespectatorii cu ochii pe TV, în fiecare miercuri, de la 20:30, pe PRO TV.

Încă de la lansare, emisiunea a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, în fiecare săptămână.

Miercuri de la 20:30, în cea de-a cincea ediție a emisiunii Imperiul Leilor, vom vedea povestea unui antreprenor care se consideră un rebel fără cauză.

Este vorba de Alexandru Ion, care are o afacere în domeniul jocurilor pe calculator, Nexus Gaming. Acesta spune că avea nevoie de o scuză pentru a se juca pe calculator după vârsta de 20 de ani, iar soluția creativă a fost să își deschidă o afacere. 

Alexandru a venit să își prezinte afacerea în fața leilor, oferindu-le 10% din business-ul său, pentru o investiție 200.000 de euro. Pentru a-i convinge, antreprenorul și-a prezentat ideea de afaceri într-un mod inedit: acesta i-a provocat pe lei la un joc de Counter Strike. Aceștia s-au întrecut, formând două echipe concurente, doamne versus domni.

Leii au fost încântați și antrenați de joc, însă a fost suficient jocul, pentru a-i convinge să finanțeze afacerea? 

Ce echipă a câștigat meciul, dar și dacă antreprenorul a plecat acasă cu o investiție, aflăm miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni