• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Oana Iliescu a venit în fața leilor cu mâncare de bebeluși și i-a convins pe trei dintre ei să investească în visul ei

Oana Iliescu a venit în fața leilor cu mâncare de bebeluși și i-a convins pe trei dintre ei să investească în visul ei

Emoțiile au fost de bun augur în cazul Oanei Iliescu, care a reușit să convingă trei lei să investească în afacerea ei. 

“Avem un produs nou. Suntem singurii care fac asta. Si pe lânga asta facem si profit. Ideea ne-a venit în urma unei experiențe neplăcute. Din păcate, mama a suferit o intervenție la inimă. A trebuit să plec de urgență la Iași și mi-am hrănit fetița cu borcănel, adică mâncare de bebeluși din comerț. Am zis că o dată nu o să fie niciun fel de problem, dar a fost. Deshidratare acută, a început să vomite ca un adult, am plecat la spital de urgență, unde am stat 6 ore cu ea în perfuzie. Și atunci a avut loc declicul și am zis că trebuie să fac ceva. Așa mi-a venit idea … împreună cu soțul meu am fondat Sophie’s Choices, singurul producător de fresh baby food din România”, a povestit Oana Iliescu. 

“Modelul nostru de business constă în comanda plasată online pe site-ul nostru, pe bază de abonament săptămânal. Cu o medie de 300 de lei/ abonement/ săptămână am adunat în 6 luni aproximativ 300 clienți, dintre care 150 recurenți. Am integrat și serviciul de mâncare la domiciliu. Planul este să scalăm business-ul”, a explicat Oana Iliescu, care a cerut 100.000 de euro pentru 20% din afacere. 

Dragoș Petrescu a fost interesat de afacerea Oanei și i-a făcut o ofertă, dar a pus o condiție: “Oportunitatea pe care o văd este ca voi să faceți mâncare și pentru bebelusi, dar si pentru vârstnici, în același model de subscripție. Am putea folosi și bucătăria centrală a grupului nostru, dar nu e obligatoriu. Am putea folosi și forța de livrare internă pe care noi o avem și pentru asta îți cer să cedezi 49% pentru 100.000 de euro”. 

Dragoș l-a invitat și pe Wharga să i se alăture. Sebastian și Wargha au făcut aceeași ofertă, iar la final Oana Iliescu și soțul ei au decis să meargă cu toți cei trei lei mai departe pentru 49% din companie. 

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni