Povestea emoționantă a lui Tudor i-a adus lacrimi în ochi lui Dan Șucu

Povestea lui Tudor, un tânăr care în urmă cu zece ani a suferit un grav accident de circulație și a rămas paralizat, l-a impresionat până la lacrimi pe Dan Șucu. 

Tânărul de 30 de ani și tatăl său, Ionel, i-au emoționat pe Leii cu povestea lor și ne-au oferit tuturor o adevărată lecție de viață. 

Imediat după tragedia care a lovit familia Dârvoreanu, Ionel a vândut afacerea pe care o deținea pentru a acoperi costurile tratamentului și toate cele necesare recuperării lui Tudor.

Cei doi au început construcția unui complex sportiv în Ciorogârla, destinat atât persoanelor cu dizabilități, cât și celorlalte. Până acum au investit peste 500.000 de euro, dar lucrările au fost sistate din lipsă de fonduri. Ionel le-a cerut Leilor să investească 250.000 de euro pentru 35% din afacere. 

“Sunt impresionat de povestea dumneavoastră ca și tată. Bănuiesc că suntem oarecum cam pe aceeași generație. La un moment dat și băiatul meu mai mare a trecut printr-o boală autoimună și m-am speriat extraordinar de rău. Am avut un an în care nu am știut pe ce lume sunt”, a mărturisit cu tristețe Dan Șucu.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni