• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • PRO TV anunță un nou investitor în Imperiul Leilor. Daniela Marișcu va finanța ideile de afaceri cu potențial

PRO TV anunță un nou investitor în Imperiul Leilor. Daniela Marișcu va finanța ideile de afaceri cu potențial

PRO TV anunță un nou investitor în Imperiul Leilor. Daniela Marișcu va finanța ideile de afaceri cu potențial

Al treilea investitor intră în Imperiul Leilor și este pregătit să se lupte cu toate armele pentru ideile de business puternice, creative, care vor reuși să o convingă să investească din fondurile proprii pentru a crește o afacere.

Daniela Marișcu face parte din echipa de investitori din noua emisiune de la PRO TV! Este CEO și acționar Aqua Azur, companie care se ocupă de proiectarea și construirea de piscine premium și aqua parcuri. Cu un portofoliu de peste 5 hectare de piscine și peste 10 kilometri de tobogane acvatice construite, Daniela creează viitorul bucuriei prin partenerii francizați oriunde în Europa de Sud-Est.



Totodată, pasionată de domeniul IT și înțelegând nevoia de confidențialitate și securitate a oamenilor, investește în YooSend, aplicație de cloud care concurează la nivel mondial cu cele mai cunoscute aplicații de acest tip din industrie. Are 39 de ani, este ambițioasă, determinată și în același timp cu zâmbetul mereu pe buze și o privire caldă, plină de încredere.

Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac. Atunci când mi-am început drumul ca antreprenor, am avut o idee simplă, dar completată de o dorință de a face mereu mai mult, de a mă provoca singură la orice pas. Este un mic secret al succesului, așa că vreau să văd această determinare și la cei care își doresc ca visul lor să fie finanțat în emisiune.”, a spus Daniela Marișcu.

Imperiul Leilor – Vino să îți vezi visul finanțat!

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni