• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Tânărul de doar 17 ani care ajută muncitorii afectați de pandemie să-și găsească de lucru

Tânărul de doar 17 ani care ajută muncitorii afectați de pandemie să-și găsească de lucru

Tânărul de doar 17 ani care ajută muncitorii afectați de pandemie să-și găsească de lucru

Tânărul antreprenor Ahaan Aggarwal, în vârstă de 17 ani, a creat Junoon, o platformă care-i ajută pe muncitorii din categoriile gulerelor albastre sau gri să-și găsească de lucru, după ce și-au pierdut joburile din cauza pandemiei.

Potrivit Your Story, Ahaan a fost impresionat de numărul mare de persoane care și-au pierdut locul de muncă odată ce pandemia a luat amploare în țara lui natală, India, și a vrut să facă ceva ca să-i ajute pe cei rămași fără serviciu.

La doar 17 ani, Ahaan a gândit și a dezvoltat Junoon, o platformă menită să-i ajute pe muncitorii care se chinuiau să-și găsească un nou loc de muncă. Tânărul a început să lucreze la platformă în luna aprilie. Junoon, platforma de training vocațional cu motor de căutare joburi, a fost lansată în luna august 2020.

„Junoon e menită să ajute lucrătorii necalificați și semi-calificați să revizuiască sau să dobândească abilități specifice carierei și să obțină calificări superioare. Obiectivul nostru pe termen lung este să oferim oportunitățile necesare pentru a permite independența economică pe scară largă”, a spus Ahaan.

Platforma oferă programe de training pentru diverse categorii de joburi – mecanic auto, șofer, electrician, administrator, agent de securitate, grădinar, curier etc.

„Programele de training vin atât în ​​format text, cât și în format video, iar scopul este de a standardiza locurile de muncă modeste din țară pentru a asigura un trai decent. Oferă un sistem de gestionare completă a forței de muncă prin producerea de forță de muncă calificată, contribuind astfel la economia indiană”, a explicat tânărul antreprenor.

Platforma este gratuită pentru muncitori, iar singura taxă este aplicată angajatorilor în momentul în care descarcă CV-urile candidaților.  

În prezent, pe platformă sunt înregistrate peste 1.800 de persoane care vor să particpe la programele de training și peste 60 de angajatori cu posturi vacante.

Sursă foto: captură YouTube


Imperiul Leilor se pregătește pentru al doilea sezon în România, iar antreprenorii dispuși să împărtășească din experiența lor de business sunt Dan Șucu (Mobexpert), Cristina Bâtlan (Musette), Dragoș Petrescu (City Grill), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation). 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram pentru a afla primul tot ce e nou!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni