Un concurent cade în ghearele leului Dan Șucu: „Nu mă mai bramburi!”

Un concurent cade în ghearele leului Dan Șucu: „Nu mă mai bramburi!”

Astăzi, de la ora 21:30, noi concurenți vor intra în Imperiul Leilor plini de emoție și cu speranța că întâlnirea cu cei cinci investitori le va oferi șansa de care au nevoie. Unii dintre ei vor pleca acasă așa cum au venit, alții, însă, vor semna finanțarea vieții lor. 

Un antreprenor vine în Imperiul Leilor și le propune finanțatorilor asocierea într-un concept nou de business: stații care comercializează bere craft și artizanală românească pentru consum casnic. 

România este pe locul 10 în lume la consumul de bere. Noi am făcut o paralelă între o benzinărie, unde mergeți să alimentați de 50 de lei, de 100 de lei sau vă faceți plinul, și ceea ce oferim noi, doar că pe post de combustibil e berea”, va spune Igor Leșan, cel care va încerca să-i convingă pe Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu să scoată din buzunar 400.000 de euro pentru afacerea lui. 

Conceptul presupune dezvoltarea unei rețele de locații în toată țara, în sistem de franciză, iar într-un timp relativ scurt, berea artizanală să fie disponibilă în peste 700 de locații. Propunerea va fi analizată în detaliu de cei cinci lei, iar pentru Dan Șucu va fi ușor exagerată, bănuindu-l pe antreprenor că nu are competențele necesare. 

Mi-ai vorbit cam mult la început. Cu cât ești mai competent în afacerea ta, cu atât vorbești mai puțin, dar mai elocvent. Cu cât ești mai simplu, cu atât ai mai multe șanse. Dar e greu să fii simplu!”. 

În încercarea de a-l convinge, concurentul va scoate la înaintare toate argumentele pe care le are, ceea ce pe leu îl va scoate din minți: „Nu mă mai bramburi! Avem prea multe amănunte! Noi nu suntem aici pentru amănunte, fă-mă să înțeleg. Tu vrei să pleci de la 25 de francize la 700. Dacă tu mergi cu ritmul de 12 locații pe an, una pe lună, până la 700, eu nu știu dacă apuc”, va spune acesta. 

Ce va reuși să facă Igor, dar și dacă propunerea lui va convinge până la urmă cel puțin un leu, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Imperiul Leilor. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni