• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Andrei Grigoriu l-a vrut pe Dragoș Petrescu în echipa lui. Ce i-a oferit finanțatorul

VIDEO Andrei Grigoriu l-a vrut pe Dragoș Petrescu în echipa lui. Ce i-a oferit finanțatorul

Andrei Grigoriu (33 de ani) a venit la Imperiul Leilor pentru Dragoș Petrescu. Afacerea lui este în domeniul fondatorului City Grill Group, așa că a scos toate armele pentru a-l atrage în parteneriat.

Andrei Grigoriu a creat Vocado, cea mai ușoară și rapidă metodă de a comanda și plăti într-un restaurant, prin scanarea unui cod QR. Meniul său digital, care poate funcționa în orice restaurant, îi scoate din joc pe ospătari, care nu mai trebuie să vină la mese să preia comenzile.

Vocado face asta fără ajutorul lor. La finalul mesei, plata se face tot prin scanarea codului QR, iar în cazul în care clienții vor să achite separat ceea ce au comandat, platforma lui poate face asta.

Fondatorul spune că meniul digital, care nu are în spate o aplicație de mobil, va spori vânzările restaurantelor cu 12-15%, iar clienții vor plăti bacșiș mai mare. Problema e că aplicația lui nu e lansată încă, ci e doar în lucru.

Sebastian Dobrincu spune că ideea nu e nouă și că, în prezent, există astfel de meniuri digitale care funcționează.

Dragoș Petrescu a fost uimit de pretențiile antreprenorului – 200.000 de euro în schimbul a 12,5% din acțiuni – însă i-a oferit o șansă să demonstreze că meniul său digital funcționează în restaurantele sale. 

Dacă va demonstra că Vocado e funcțional, finanțatorul e dispus să investească în el 200.000 de euro. Andrei Grigoriu s-a declarat mulțumit de oportunitatea oferită.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni