VIDEO Bogdan Micu dezvăluie de ce nu poartă lucruri scumpe: „Noi nu punem preț pe asta”


	VIDEO Bogdan Micu dezvăluie de ce nu poartă lucruri scumpe: „Noi nu punem preț pe asta”
Autor: Dan L. Brumar
Data: 20 Ianuarie 2021

Cel mai tânăr investitor de la „Imperiul Leilor”, Bogdan Micu, a început să facă bani încă din liceu. Cu toate acestea, antreprenorul nu pune preț pe lucruri scumpe.

Bogdan Micu, CEO Alpin Holding Corporation, gestionează afaceri de zeci de milioane de dolari, aflate pe mai multe continente, dar niciodată nu a simțit nevoia să se afișeze ostentativ cu bunuri materiale. Invitat în emisiunea La Măruță, Bogdan Micu a explicat de ce nu poartă lucruri scumpe și de ce, deseori, folosește trenul pentru a se deplasa în interes personal.

Cred că este o chestie de educație și de generație. Eu fac parte dintr-o generație căreia i se zice Millennials, care are, părerea mea, alte valori. Pentru noi e mai important, de pildă, să putem să ne întâlnim cu un om ca Elon Musk, decât să purtăm un ceas de 100.000 de euro. Elon Musk nu poartă ceasuri de 100.000 de euro, din câte știu eu. Noi nu punem preț pe asta, pentru noi nu este o valoare asta”, a dezvăluit antreprenorul de 36 de ani.

Bogdan Micu a oferit detalii despre primii săi ani în busines, în perioada liceului, când vindea bocanci de munte.

Am învățat că pot să mă descurc singur. Asta m-a format pentru toată viața, pentru că am aflat că prin eforturile mele pot să-mi satisfac toate nevoile. Și să am și peste. La un moment dat câștigam destul de bine, mai bine decât părinții mei”, a mai spus omul de afaceri.

Vezi interviul complet mai jos!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli primul tot ce e nou!

Imperiul Leilor – Investește în tine!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies