VIDEO Bogdan Micu, impresionat de un antreprenor de 10 ani la Imperiul Leilor


	VIDEO Bogdan Micu, impresionat de un antreprenor de 10 ani la Imperiul Leilor
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Ianuarie 2021

Sezonul 2 al emisiunii „Imperiul Leilor” va aduce în fața publicului povești incredibile despre oameni care au mizat totul pe ideile lor geniale. Bogdan Micu, CEO Alpin Holding Corporation, a dezvăluit cine e antreprenorul care l-a impresionat la filmări.

Imperiul Leilor revine la PRO TV cu noi povești de succes ale românilor creativi. Cei cinci investitori ai emisiunii sunt gata să împărtășească din experiența lor de busines și să-i ajute să facă pasul spre dezvoltarea sănătoasă a afacerilor lor.

Bogdan Micu, cel mai tânăr investitor de la Imperiul Leilor, a dezvăluit în premieră un detaliu de la filmări, o poveste care l-a impresionat.

Am avut un antreprenor care a venit la Imperiul Leilor care avea 10 ani. A venit cu o idee de afacere foarte bună, în care ne-am bătut să investim. A trebuit, într-un final, să fac o alianță cu Mohammad, ca să-i bat pe ceilalți lei și să luăm acel business”, a dezvăluit antreprenorul în emsiunea La Măruță, apreciind că nu vârsta este cea care trebuie să prevaleze atunci când trebuie să începi să visezi la propria afacere.

Vezi VIDEO mai jos!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli primul tot ce e nou!

Imperiul Leilor – Investește în tine

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies