• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Dan Șucu l-a impulsionat pe Albert Căpățână, fondatorul KParts: „Fii mai hotărât!”

VIDEO Dan Șucu l-a impulsionat pe Albert Căpățână, fondatorul KParts: „Fii mai hotărât!”

Service-urile din România pierd bani în fiecare an din cauză că nu oferă servicii la așteptările clienților lor. Azi este aproape imposibil să ai încredere în mecanicii auto, la care mulți șoferi ajung prin recomandare.

Albert Căpățână are 30 de ani și de 7-8 ani lucrează în compania tatălui său, aflată în domeniul reaparațiilor auto și vânzării de piese pentru automobile. Afacerea de familie merge bine și înregistrează anual o cifră de afaceri tot mai mare, iar profitul este pe măsură. Însă tânărul a vrut să se desprindă cumva de businessul tatălui și să se afirme pe cont propriu.

Așa a luat naștere Kparts, aplicația de service cu magazin online integrat. Aceasta conectează posesorii de automobile cu mecanicii și le permite primilor să vadă, în permanență, printr-o conexiune live, cum decurg reparațiile la automobilele lor.

De doi ani, aplicația funcționează în două service-uri, iar în acest răstimp a fost utilizată de 5.600 de oameni. Albert are nevoie de 200.000 de euro pentru a-și extinde afacerea și să colaboreze cu mai multe ateliere de service auto.

Leii recunosc acest comportament al șoferilor și sunt de părere că, în acest moment, nu e cerere pentru serviciul pe care el îl oferă. Da, românii sunt conservatori și nu au încredere în mecanicii auto. Vor să stea în continuare lângă ei, să-i supravegheze direct. Acest lucru e un dezavantaj mare pentru tânărul Albert, care nu a reușit să-l convingă nici pe tatăl lui să o folosească. 

Sebastian Dobrincu l-a sfătuit să-și concentreze eforturile pe afacerea cu piese auto, care funcționează, și să lase baltă aplicația pe care, la momentul actual, nu știe nimeni dacă va merge. Toți ceilalți finanțatori au fost de acord cu el.

A fost o experiență extraordinară pentru mine. Mă simt foarte emoționat, dar apreciez toate sfaturile pe care le-am primit și, cu siguranță, o să mă ajute pe viitor”, a spus tânărul antreprenor la final.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni