• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Ervin Koszta, pasiune pentru mașini de epocă transformată în afacere. Dar poate face profit?

VIDEO Ervin Koszta, pasiune pentru mașini de epocă transformată în afacere. Dar poate face profit?

Mașinile sunt viața lui și, când vine vorba de a salva de la dispariție un model vechi, se implică imediat. Ervin Koszta, din Oradea, mizează tot ce are mai bun pentru un parteneriat de succes la Imperiul Leilor.

Ervin Koszta (41 de ani) se ocupă cu achiziția, modificarea și restaurarea automobilelor de epocă. Este un nostalgic, convins că mașinile din prezent nu sunt mai bune decât cele de acum câteva decenii.

Dragostea asta pentru automobile de colecție l-a determinat să restaureze piese valoroase, cu valoare sentimentală mare, și să participe cu ele la tot soiul de concursuri de profil. Are peste 80 de diplome și premii obținute la competiții de restaurare și voia să ia coroniță și la Imperiul Leilor.

Antreprenorul are nevoie de 100.000 de euro pentru a-și dezvolta atelierul și pentru a angaja personal calificat în modificări și restaurări auto. Însă, Ervin nu i-a convins pe lei că poate transforma această pasiune a sa în profit.

Dragoș Petrescu e de părere că el nu poate găsi oameni profesioniști, specialiați în acest domeniu, care să fie plătiți cu 800 de euro pe lună. Mai mult, fondatorul City Grill Group spune că un proiect de restaurare nu poate să dureze 3-4 luni dacă vrea ca afacerea să fie profitabilă.

Concluziile investitorilor: afacerea e prea mică, prea riscantă și deloc scalabilă. Ervin Koszta a trebuit să plece acasă fără investiție.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni