VIDEO Kidprenor, platforma care promovează educația financiară în rândul copiilor

După ce au învățat să numere, copiii ar trebui să știe cât de greu se fac banii. Valentin Maior și Bogdan Cotiso Nistorică spun că au soluția pentru familiarizarea celor mici cu noțiunile importante despre educație financiară.

Cei doi antreprenori au fondat Kidprenor, o platformă digitală prin care își propun să dezvolte o întreagă generație de lideri și antreprenori români. Scopul lor este de a preda cursuri de educație antreprenorială și financiară și de a crea programe de incubare a ideilor la care să aibă acces 500.000 de copii în următorii 10 ani

Până acum au investit 15.000 de euro, bani împrumutați de la bancă, dar își evaluează businessul la un milion de euro. Asta nu le place deloc leilor. Mai au nevoie de 100.000 de euro pentru a accelera afacerea și a o extinde la nivel național. Cei doi sunt siguri că în 3-5 ani vor returna investiția, însă leii nu se pot baza pe promisiuni.

Sebastian Dobrincu nu crede o iotă și e de părere că afacerea este total supraevaluată.

Ideea de antreprenoriat pentru copii este extraordinar de bună și este evident că de asta are nevoie societatea pentru a ne dezvolta în direcția antreprenoriatului. De la voi aș fi așteptat o precizie la virgulă”, le-a spus Cristina Bâtlan, care e în asentimentul fondatorului StoryHeap.

Dr. Wargha Enayati și-a propus să-i ajute pe partea de consultanță, să le ofere șansa de a-și expune misiunea în fața unor antrepreori consacrați. 

Leii nu au investit în afacerea lor, deși au recunoscut că România are nevoie de inițiative ca aceasta.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni