VIDEO Laura Luțan, instructoarea de echitație care pregătește campioni

Puțini oameni iubesc caii cum o face ea. De aceea își petrece mare parte din viață în mijlocul lor. Laura Luțan și-a dedicat tot timpul pentru a pune pe picioare un centru de echitație care antrenează viitorii campioni ai României.

Până să ajungă antreprenoare, Laura Luțan visa să urce în șa și să strunească cei mai nărăvași cai. N-a avut bani pentru pasiunea ei, așa că a început să muncească în grajduri pentru a economisi sumele necesare finanțării visului ei. 

A reușit să ia lecții de călărie și a devenit din ce în ce mai bună. La 18 ani a obținut până și diploma de antrenor. Din dragoste pentru cai, a fondat Alpha Equestrian, un centru de echitație dedicat copiilor care vor să învețe să călărească sau să devină campioni în acest sport pretențios. 

Însă, centrul ei de echitație de la Tărtășești avea nevoie de o investiție serioasă pentru a putea funcționa și pe timp de iarnă sau când vremea e potrivnică. Scumpirea materialelor de construcție a determinat-o să amâne investiția. De aceea a venit la Imperiul Leilor. Are nevoie de 200.000 de euro pentru a construi un manej care să funcționeze pe orice vreme, bani pentru care e dispusă să renunțe la 20% din acțiuni.

Deși au apreciat pasiunea pe care o pune în tot ce face, leii nu găsesc multe elemente în comun cu businessul ei. Dragoș Petrescu nu vede cum și-ar recupera banii investiți, însă i-a oferit șansa de a-i deveni mentor, pentru a o ajuta să-și găsească un finanțator. Mai mult, Cristina Bâtlan s-a oferit să o sponsorizeze, pentru a o ajuta să-și împlinească visul.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni