• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Nina și Ioan Rus au negociat la sânge cu Leii și s-au ales cu un milion de euro

VIDEO Nina și Ioan Rus au negociat la sânge cu Leii și s-au ales cu un milion de euro

Cele mai bune idei de business trebuie să fie validate în timp, iar Nina și Ioan Rus au zece ani de experiență în business. Au venit la Imperiul Leilor pentru a obține finanțare fiindcă nu mai fac față comenzilor.

Nina și Ioan Rus sunt doi soți din Romuli, județul Bistrița-Năsăud. Poate dacă i-ai vedea pe stradă, mergând la braț, ai putea crede că sunt doi oameni neaoși, mulțumiți că au copii și nepoți sănătoși. Sunt fericiți din acest punct de vedere, însă nu s-au retras deloc din activitate.

De zece ani administrează o afacere profitabilă și vor să se extindă. Au venit la Imperiul Leilor pentru o investiție fabuloasă, de un milion de euro, cu scopul de a amenaja încă o păstrăvărie, pe lângă cea pe care o dețin, și pentru dezvoltarea afacerii cu conserve din pește.

Dețin o băcănie, un restaurant și o pensiune cu 8 locuri de cazare, dar simt că pot face mai mult. „Ce lucru facem noi îl facem bine și nimeni nu-l mai face ca noi”, crede cu tărie Nina Rus.

Sunt dispuși să renunțe la 49% din acțiuni dacă găsesc investitorul potrivit. În 2021 au raportat un rulaj de 1,68 de milioane de lei și un profit de 155.000 de lei, dar știu că vor câștiga mai mult de anul acesta.

Pentru a-i convinge pe Lei, antreprenorii i-au invitat la masă, unde i-au cinstit cu bucatele tradiționale făcute de ei, le-au adus muzica la masă și le-au umplut paharele. Frunțile s-au descrețit, limbile și-au dat drumul la vorbă, iar ofertele au început să curgă mai lense decât vinul fiert într-o seară de decembrie.

Dragoș Petrescu le-a oferit un milion de euro, dar pentru 75% din acțiuni, cu obligația de a returna 500.000 de euro cu prioritate. După aceea, participația sa ar urma să scadă la 49%. Fondatorul City Grill Group a avut și o condiție: ca banii săi să meargă în direcția realizării unei pensiuni de 45 de locuri de cazare, fiindcă nu crede în dezvoltarea afacerii cu pește.

Nina și Ioan Rus au negociat la sânge și au reușit să-i convingă pe Dragoș Petrescu, Dr. Wargha Enayati și Dan Șucu să se asocieze și să investească împreună un milion de euro pentru 49% din acțiunile companiei lor. Până la urmă, asta și-au dorit cei doi.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni