• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Simona și Adrian Atinge s-au întors. Cum a evoluat afacerea lor de la investiția din sezonul 1

VIDEO Simona și Adrian Atinge s-au întors. Cum a evoluat afacerea lor de la investiția din sezonul 1

Simona și Adrian Atinge au pășit cu încredere în Imperiul Leilor, în februarie 2020. Pandemia nu exista, iar visurile lor erau mai înalte decât cerul. Ce se întâmplă cu afacerea lor azi.

În ediția a doua a sezonului 2, cei doi soți antreprenori i-au impresionat pe investitori cu ideea lor: realizarea de terarii cu plante tropicale, complet automatizate. Ei au reușit să recreeze, la o scară mai mică, un ecosistem viu, de plante aerofite care se „hrănesc” din umiditatea produsă în interiorul terariilor.

Atunci, Daniela Marișcu a crezut în ei și a investit 150.000 de euro, pentru 30% din acțiuni. De atunci, deși pandemia a pus pe pauză multe businessuri, cei doi au reușit să-și sporească cifra de afaceri de câteva ori. Acum compania lor, Touch Design, e pe cale să semneze un contract bănos în Abu Dhabi.

Produsele lor sunt o inspirație pentru arhitecți, motiv pentru care sunt solicitați în cazul unor proiecte de amenajare. Simona și Adrian Atinge au inclus un terariu în centrul de zi pentru copii de la Urlați, a cărui proveste ați văzut-o la Visuri la cheie.

Daniela Marișcu este foarte mândră de asocierea cu cei doi antreprenori. Mai mult, creatoarea brandului Aqua Azur a constuit un accelerator de afaceri în care i-a inclus pe toți antreprenorii de la Imperiul Leilor în care a investit. Ei primesc training pentru a-și dezvolta afacerile.

Eu am învățat alături de ei și le sunt recunoscătoare tuturor leilor, așa cum le spun tuturor oamenilor în care am investit”, a dezvăluit Daniela Marișcu.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni