VIDEO Valentin Chirică, dansatorul devenit designer vestimentar

Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Februarie 2022

Valentin Chirică are 18 ani și este deja un dansator extrem de talentat. Cea mai mare parte a succesului i se trage în urma contactului cu cultura americană, însă acum vrea să se afirme pe plan local cu un brand de îmbrăcăminte.

Valentin Chirică și-a creat propriile ținute din dorința de a fi original și unic. Apoi a văzut că și altora le place ceea ce face, iar asta l-a inspirat să fondeze brandul The Hardest Generation. Unul dintre obiectivele sale este să-i îmbrace pe marii artiști ai României și pe câțiva i-a și convins să-i încerce creațiile.

La Imperiul Leilor a venit cu mama și cu tatăl lui, care au defilat în fața Leilor îmbrăcați în hainele croite după indicațiile lui. Vrea de la investitori 80.000 de euro și e dispus să cedeze 20% din acțiuni, doar că are o problemă. De fapt, mai multe: nu are încă o firmă a lui și nu prea știe cum să transforme o investiție în profit. Aici intervin Leii.

Investitorii au apreciat energia lui și faptul că a reușit deja să convingă un număr de artiști locali să-i poarte hainele. Și asta doar prin intermediul rețelelelor sociale.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies