VIDEO Vecinu, platforma cu servicii rapide la domiciliu

Cine n-ar vrea să aibă măcar un vecin săritor? Care să pună osul la treabă, când ai nevoie de ajutor. „Vecinu” este platforma online unde găsești oameni dispuși să facă asta, dar pe bani. Că așa-i în business.

Răzvan Alexandru (37 de ani) a fost prezentator TV, dar a considerat că alta e chemarea lui. A creat Vecinu, o platformă online care te ajută să găsești omul potrivit la munci diverse prin gospodărie. De exemplu, când vrei să muți mobilă sau să meșterești ceva prin casă, ai putea găsi pe cineva de nădejde care să facă asta pentru tine.

Toți prestatorii de servicii vor avea un profil, care conține informații de identificare. Dragoș Petrescu se teme că oamenii care se înscriu în platformă ca să ofere servicii ar putea să le aducă mai degrabă prejudicii celor pe care îi ajută. Investitorul crede că Răzvan visează prea frumos.

Prețul serviciilor e convenit de cele două părți, din care Răzvan reține un comision de 15%. Antreprenorul are nevoie de 75.000 de euro pentru a dezvolta afacerea, însă investitorii nu sunt prea convinși că pot obține ceva din asocierea cu el.

Conceptul mi se pare extrem de periculos”, i-a spus fondatorul City Grill Group. Sebastian Dobrincu l-a asigurat că două mari companii din străinătate, care se ocupă cu același lucru, fac eforturi pentru a stopa pierderile pe care le au în prezent. Nu a investit.

E ceva în ochii tăi care spune că vrei să reușești și lucrul cel mai nefericit ar fi acela în care tu ți-ai pierde încrederea în tine. Eu chiar cred că poți. Sper din toată inima să reușești. Și dacă nu reușești aici, sper să nu te gândești că, de fapt, ar trebui să te oprești”, i-a transmis Dan Șucu.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni