• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Romanii au talent", RECORD de audienta cu prima editie. Aproape sase milioane de romani si-au urmarit noii eroi la ProTV

"Romanii au talent", RECORD de audienta cu prima editie. Aproape sase milioane de romani si-au urmarit noii eroi la ProTV

"Romanii au talent", RECORD de audienta cu prima editie. Aproape sase milioane de romani si-au urmarit noii eroi la ProTV

Vineri seara, la ProTV, aproape sase milioane de romani din toata tara au fost cu ochii pe eroii din prima editie "Romanii au talent" a acestui sezon, iar postul din Pache Prototopopescu a spulberat concurenta in materie de audienta cu cifre uriase pe toate segmentele de public si un nou record in ceea ce priveste cota de piata.

In minutul de aur 22:16, aproape sase milioane de telespectatori de la nivelul intregii tari urmareau concurentii din prima serie de auditii "Romanii au talent", care viseaza sa castige marele premiu de 120 .00 de euro pus din nou in joc.

Conform Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTVa obtinut o medie de 25,4 puncte de rating si 53% cota de piata, de peste opt ori mai mult decat Antena 1, urmatoarea clasata, cu 3,1 puncte de rating si 6,4% share. Mai mult, show-ul de seara trecuta si-a doborat inca un record propriu, atingand cea mai inalta cota de piata a unei editii de lansare din toate cele patru sezoane de pana acum "Romanii au talent": 53% share.

"Romanii au talent" a fost show-ul preferat aseara si de publicul din mediul urban, segment pe care ProTV a inregistrat 24,8 puncte de rating si 44,5% cota de piata, la o diferenta uriasa de Antena 1, cu un rating mediu de 2,7 puncte si 4,9% cota de piata.  Aproape doua milioane sase sute de romani din orase au urmarit fiecare minut al competitiei talentelor.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

Cat despre publicul national, o medie de aproape cinci milioane de romani au stat cu ochii pe cel mai tare show de divertisment din tara in intervalul orar 20:30 – 23:05, iar ProTV a inregistrat un rating mediu de 25,8 puncte si 46,1% share, urmat de Kanal D, cu 3,0 puncte de rating si 5,3% cota de piata. Antena 1 a coborat de locul al treilea in clasamentul national al audientelor, cu 2,4 puncte de rating si 4,2% cota de piata.

Vineri seara, la ProTV, prima editie din noul sezon "Romanii au talent" a revolutionat inca o data formula de spectacol  a entertainment-ului de televiziune. Eroii n-au mai avut rabdare si au venit sa arate ca au talent in fata unei tari intregi, precum si a juriului alcatuit din Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre.

Din acest an, vei avea parte de o experienta totala “Romanii au talent”:  te vei bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Vei putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Vezi cele mai tari momente VIDEO aici

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni “biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Fara doar si poate, Andra a avut parte de cel mai incendiar moment al serii cand unul dintre concurenti s-a urcat pe masa in fata ei si a inceput sa faca striptease. Nici “"sefii"  Bartos si Smiley” n-au scapat de emotii: au fost luati pe sus de un concurent incredibil de puternic  si au si-au incercat talentul de tintasi cu cutitul. Juratii au ramas fara cuvinte in fata talentelor care mai de care mai neobisnuite: au cantat la linguri si la frunza, au fluierat,  au dansat in grup sau au imitat artisti celebri, au innodat cuie, au desenat cu picioarele

Primii care au luat biletul verde in directia semifinalelor "Romanii au talent" au fost cvintetul Anatoly. Artisti desavarsiti, profesorii de muzica din Brasov au smuls zambete de apreciere si numai laude: "Acesta e un moment Romanii au talent", a concluzionat Mihai Petre.

"Doamne ajuta sa nu te visez la noapte!", a fost reactia lui Mihai Petre cand a vazut-o pe scena pe "Ciuciolina", adica Romulus, component al unei trupe de travesti. Desi aparitia sa "rosie ca focul" i-a lasat pe toti fara cuvinte, "Ciuciolina" a fost trimisa acasa la unison de catre toti cei trei jurati.

Micutii din trupa de dans Brothers Crew, pregatiti de Piticu' de la Simplu, sportivii cu simt artistic de la Akikai Junior si dansatoarea Gornea Ana Maria au intregit seria de copilasi talentati pe care juratii au hotarat sa ii trimita in etapa viitoare "Romanii au talent".

Momentul "The Rolling Strings", pregatit de papusarii Petronela si Vlad Tanase, a incins atmosfera in ritmuri de rock’n’roll. Acestia i-au facut sa joace dupa cum au vrut ei pe cantareti celebri precum Mick Jagger si Keith Richards, transformati in marionete. "Sunteti niste maestri in tras sforile", i-a felicitat Andi pe sotii Tanase, iar numarul plin de energie a primit trei de "Da" ”din partea juratilor.

Andrei Militaru si Emanuel Flesner, adica "Party animals", au dezlantuit nebunia pe scena "Romanii au talent". In timp ce Andrei canta hit-ul "I’m Sexy and I Know It",  colegul sau s-a urcat direct pe masa juriului in dreptul Andrei, iar artista a ramas socata sa vada ca tanarul si-a dat jos lenjeria intima. Din fericire, Emanuel avea o multime de perechi pe el, pe care i-a aruncat cu generozitate in sala. Nici "sefii”" nu au putut sta deoparte si au intrat in dansul "sexy". "Momentul a fost o dileala totala pe care in mod normal nu stiu daca as fi apreciat-o, dar s-ar putea sa deveniti placerea mea vinovata de anul asta", le-a spus Mihai Petre baietilor, care au trecut in etapa urmatoare cu trei de "Da".”

Desi au binedispus audienta pentru ca au fost "draguti si haiosi", cum au spus juratii, atat corul Lacramioara, cat si trupa de papusi uriase Solaris din Ungheni s-au oprit in etapa preselectiilor la "Romanii au talent". Nici Iulia Ciornii, tanara campioana a Republicii Moldova la bodybuilding, nu a reusit sa impresioneze juriul cu trupul ei perfect sculptat.

Cuie innodate, un top de hartie rupt cu mainile goale si Pavel cu Smiley ridicati in acelasi timp de bratele unui singur om: iata cum a reusit Rodion Sukman, un adevarat "strong man", sa lase publicul fara cuvinte. "Ma gandesc ca pentru tine cel mai usor e sa parchezi o masina: o iei pur si simplu si o pui unde iti convine", a venit replica lui Andi, iar Andra si Mihai i-au apreciat momentul foarte bun, cu care a reusit sa treaca in etapa urmatoare a concursului. 

Seara trecuta s-a transformat intr-una a "revederilor” si a “impacarilor", dupa cum au spus juratii, "Romanii au talent" cand au dat din nou cu ochii de trei dintre cei mai perseverenti concurenti din istoria show-ului. "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau", si-a facut intrarea Georgeta Gulan, "febletea" lui Mihai Petre, pentru a patra oara in competitia talentelor. Desi nu a trecut mai departe, doamna Gulan si-a indeplinit un vis: a primit o imbratisare din partea juratului sau favorit, Mihai. 

Carcotasul din sezoanele trecute, Lucian Isar, s-a prezentat pentru a treia oara la "Romanii au talent", spasit si cu scuzele de rigoare in fata juriului. Surpriza a venit dupa ce  Lucian a cantat din nou muzica populara, iar de data aceasta a primit "Da" din partea Andrei si a lui Andi, astfel ca va merge mai departe in competitia talentelor.

Seria revederilor a fost incheiata de Florin Jelezoglu, dansatorul care a venit hotarat sa isi incerce inca o data norocul, insa a plecat tot atat de suparat ca in sezoanele trecute din cauza criticilor primite.

In viata de zi cu zi sofer pe basculanta, pe scena un adevarat personaj, dupa cum i-a spus chiar Mihai Petre, Stefan Popescu, alias "Fane Mississippi Delta Blues", a ridicat sala in picioare si i-a facut pe jurati sa danseze la pupitru pe ritmurile melodiei "Pride and Joy". "Asta e un moment «Romanii au talent»! Totul e special la tine!", a exclamat Mihai, iar Andra l-a felicitat: "Fane, esti de vis!", astfel ca publicul il va putea revedea in etapa urmatoare pe concurentul de 56 de ani.

Dupa ce a desenat cu ambele maini concomitent, Catalin Mihalache a reusit sa lase pe toata lumea muta de uimire cand a reprodus desenul anterior cu piciorul. Concurentul din judetul Olt blamat de vecinii din sat pentru ca "nu da bine cu sapa" ”a fost aplaudat de o sala intreaga si a primit trei raspunsuri pozitive din partea juriului. "Incredibil! Mi se pare ca esti un concurent foarte serios la premiul de originalitate!", i-a spus Mihai Petre, iar Andra a adaugat: "Aveti talent cu carul, toata lumea va incurajeaza".

 In sala au rasunat sunete ciudate si hohote de ras atunci cand Marin Constantin, concurentul de saizeci si cinci de ani din Titu, a inceput sa cante cu lingura pe cap sau batandu-se cu degetele pe gat si pe dinti. "Domnule, sunteti un personaj!", l-a incurajat Andi, iar Andra l-a apreciat drept "o bijuterie" ”pe simpaticul domn Constantin, desi  nu a fost trecut de jurati in etapa urmatoare.

Micuta Andreea Alexandra Bar a pregatit un dans cu elemente de gimnastica si "cu fuiorul", pe care au pus stapanire, ulterior, Pavel si Smiley. Desi numarul a fost catalogat drept "un pic ezitant" de catre Mihai, Andra si Andi i-au spus "Da" concurentei, astfel ca a trecut in urmatoarea etapa a concursului.

Emil Florea si-a inceput prestatia printr-un cantec la frunza, apoi a inceput sa fluiere mai ceva ca o privighetoare, iar Andra nu s-a putut abtine sa nu ii tina isonul. "Esti de-al meu, nimeni nu m-a inteles de ce imi place sa fluier, iata, tu ma intelegi", i-a spus cantareata, iar Emil a primit trei raspunsuri pozitive din partea juriului.

"Asa ceva n-am vazut in viata mea! Cat de inventiv poate sa fie romanul!", a exclamat Smiley atunci cand Voicu Florea si Sandu Nicolae si-au inceput numarul muzical cu vioara si linguri. Desi au fost cat pe ce sa primeasca "X-ul" din partea lui Mihai Petre la inceput, concurentii au reusit sa smulga ropote de aplauze, iar Andi i-a calificat drept candidatii potriviti pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. 

Aruncator la tinta cu diploma si cu multe concursuri castigate in palmares, Constantin Ionut a dezamagit publicul dupa ce a ratat toate tintele cu cutitele si barditele sale. Cu toate acestea, Pavel si Smiley n-au ratat ocazia sa isi incerce norocul in acest "sport" periculos. Dupa ce Smiley era cat pe ce sa il ia la tinta pe Pavel, actorul a fost aplaudat frenetic atunci cand a nimerit tinta, iar Andi l-a proclamat "regele international al tintasilor".

"N-am avut senzatia nicio clipa ca privesc un copil de aproape unsprezece ani, ci ca privesc un profesionist adevarat. Pana acum esti numarul meu preferat", i-a spus Mihai Petre micutului Andrei Mihnea Cerbu, care a impresionat audienta cu talentul sau extraordinar de chitarist. “Esti un adevarat artist, ai o sensibilitate aparte”, l-a apreciat si Andra, iar Mihnea va merge mai departe in show cu trei de "Da".

"Deci am jurat ca e ea! Mirabela Dauer e aici", a exclamat Andra cand si-a facut aparitia pe scena Laura Bisog, concurenta care pare sora geamana a cantaretei. Cu o infatisare care ar induce in eroare pe oricine si un timbru apropiat de cel al Mirabelei, Laura, de meserie barman-ospatar, a primit felicitari din partea lui Mihai Petre: "Eu zic ca e un succes momentul", precum si trei raspunsuri pozitive, astfel ca isi va continua drumul in competitia talentelor.

Preselectiile de-abia au inceput, iar eroii inca nedescoperiti vin in fata romanilor sa le arate ca merita sa castige marele premiu de 120.000 de euro, precum si cei 10.000 de euro pentru cea mai originala reprezentatie. "Romanii au talent" revine saptamana viitoare, vineri, 21 februarie, de la 20:30, numai la ProTV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni