• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine-ar fi crezut asta despre el? Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula de la "Romanii au talent", dezvaluie cel mai mare secret al sau

Cine-ar fi crezut asta despre el? Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula de la "Romanii au talent", dezvaluie cel mai mare secret al sau

Cine-ar fi crezut asta despre el? Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula de la "Romanii au talent", dezvaluie cel mai mare secret al sau

Stefan Popescu este sofer pe bascula, iar la "Romanii au talent" l-a adus sotia lui, "coana Veta", dupa cum insusi o alinta. Pentru ca l-a inscris in concurs, aceasta are sanse reale sa castige un nou premiu pus la bataie, pentru vanatorii de talente, in valoare de 2.000 de euro.

"De muzica m-am apucat din tinerete, placandu-mi foarte mult muzica difuzata de Cornel Chiriac".

Nu a cantat niciodata pe o scena in Romania. In 2007 a plecat in Dublin si a lucrat ca salvamar intr-un complex de piscine. A lucrat la un circ in Belgia ca sofer si monteur si de acolo a plecat in Dublin.

Prima data a lucrat ca spalator de masini si apoi de acolo a mers la acest complex de piscine unde a lucrat ca om de serviciu, dupa care a urmat timp de 4 luni cursurile de salvamar. Dupa aproximativ 3 ani a fost dat afara de acolo din cauza restructurarilor. Asa ca a fost nevoit sa se intoarca in tara. De atunci, lucreaza ca sofer in Mehedinti. In Dublin a cantat de cateva ori intr-un pub la diferite sarbatori. 

Cel mai important moment, spune el, a fost participarea ca solist vocal la un concert sustinut la Arenele Romane prezentat de Octavian Ursulescu.

A participat si la "Vocea Romaniei", insa acolo nu i-a suras norocul

Stefan Popescu aka "Fane Mississippi Delta Blues" a incercat sa cante in Romania, insa la el in Mehedinti nu se asculta decat muzica populara, iar lui ii plac cu totul alte genuri. Genuri muzicale: rock’n roll, jazz. Ultimul concert pe care l-a avut a fost la un pub din Motru in urma cu un an de zile.

Membrii familiei sunt sotia, Popescu Elisabeta - casnica si fiica, Popescu Olivia, 14 ani - eleva.

"Am fost sustinut in anii ‘80 de Stelian Tanase", afirma el. Fiica ii mosteneste talentul si isi doreste sa o sustina intr-o cariera muzicala.

A venit si la "Vocea Romaniei" pentru a-l vedea poporul. Visul lui este sa cante alaturi de Night Loosers, dar este constient ca asta nu se va intampla niciodata. A venit la "Romanii au talent" pentru a mai aduce si un alt gen de muzica in aceasta emisiune.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni