A doua editie "Romanii au talent": Numarul unor concurenti o face pe Andra sa traiasca clipe de groaza

A doua editie "Romanii au talent": Numarul unor concurenti o face pe Andra sa traiasca clipe de groaza

Vineri, 21 februarie, de la 20:30, la ProTV, preselectiile continua la “Romanii au talent”, unde noii eroi asteapta sa fie descoperiti de o tara intreaga, dupa ce blockbuster-ului divertismentului romanesc a deschis sezonul saptamana trecuta cu audiente uriase, cand aproape sase milioane de romani au urmarit competitia talentelor.

Vinerea aceasta, numere emotionante, amuzante, sau, dimpotriva, extrem de periculoase vor aparea in fata celor trei jurati. Dintre acestia, Andra va fi din nou luata in vizor de unul dintre concurenti, dupa ce saptamana trecuta Emanuel Flesner a facut striptease in fata ei pe pupitru.

Cantareata va trai clipe de groaza cand va fi pusa fata in fata cu unul dintre cele mai negre cosmaruri ale sale: serpii. Unul dintre aspirantii la marele titlu se va folosi de un anaconda urias in numarul sau, iar Andra va fi de-a dreptul ingrozita cand acesta se va apropia de masa juriului, cu reptila incolacita in jurul gatului.  De cealalata parte, Andi si Mihai vor avea ocazia sa isi exerseze cunostintele de limba rusa, iar rezultatul ii va lasa pe toti cei de fata cu gura cascata.

Rapperi, acrobati, contorsionisti, papusari, dansatori  si chiar inventatori, toti dornici sa arate ca merita sa castige marele premiu in valoare de 120 000 de euro vor urca pe scena in cea de-a doua editie a show-ului. Mai mult, si saptamana aceasta, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor rasplati prestatiile care ii vor ridica in picioare cu biletul verde, care ii trimite pe concurenti direct in semifinalele "Romanii au talent".

 "Sefii" Bartos si Smiley se tin de nazbatii si vinerea aceasta: pregatesc shaorma, incearca sa sparga nuci cu pumnul si o iau la galop prin platou cu calul unui concurent. Daca saptamana trecuta Smiley le-a dat emotii tuturor cand a fost aproape sa il ia la tinta cu cutitul pe Bartos, actorul va prinde in editia aceasta ocazia perfecta sa isi ia revansa. Inspirat de numarul si de recuzita unei concurente, Pavel ii va aplica lui Smiley un “masaj” energic cu frunze.

Originali, creativi, cu initiativa si cu spiritul aventurii in sange, romanii talentati ies vineri seara anonimat, iar cei din fata micilor ecrane se vor bucura de un spectacol incendiar, de la 20:30, la “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni