• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • The Rolling Strings, maestrii papusari care au facut spectacol la "Romanii au talent", sunt deja celebri in Asia. Afla povestea lor de succes

The Rolling Strings, maestrii papusari care au facut spectacol la "Romanii au talent", sunt deja celebri in Asia. Afla povestea lor de succes

The Rolling Strings, maestrii papusari care au facut spectacol la "Romanii au talent", sunt deja celebri in Asia. Afla povestea lor de succes

Petronela si Vlad Tanase sunt doi artisti in devenire, ea actor - papusar, el scenograf in teatru de papusi, s-au indragostit la prima vedere la un spectacol tot in teatru de papusi, in anul 2007, si-au unit drumurile si in viata personala si in cea profesionala, acum fiind o familie, si avand o companie de teatru de marionete PurAnima, cu care viseaza sa calatoreasca in jurul lumii.

Spectacolul de marionete The Rolling Strings a fost conceput in anul 2009, dupa chipul si asemanarea titanilor rock de la The Rolling Stones. Petronela a participat la un workshop al unui mare maestru papusar din Barcelona si a venit cu ideea realizarii unui band rock cu papusi, iar talentul lui Vlad le-a sculptat si pictat.

Colaborarea lor cu numerosi artisti din tara si strainatate, a atras performanta, la festivaluri de arte, in 2009 la Praga, in 2010 la Eurovision, editia nationala, si in 2011 in Coreea de Sud, unde au inregistrat cel mai mare succes intr-un turneu de trei luni.

Compania de teatru de marionete PurAnima a devenit o ocupatie de familie, pe langa Petronela 33 de ani, Vlad 35, al treilea membru al ei este Florentina Tanase, actor -marionetist cu vechime de 35 de ani, mama si mentorul companiei.

The Rolling Strings este un concept teatral muzical cu marionete realizat din dragoste pentru muzica si pentru papusi. Petronela este actor marionetist profesionist, dar si-ar fi dorit sa devina cantareata, iar Vlad este  pictor de biserici, dar viseaza sa devina un profesionist in teatru de papusi.

The Rolling Strings este un show de muzica rock cu marionete, inspirat dupa celebrii The Rolling Stones, asadar papusile fac playback pe melodiile lor.



Repetitiile au loc intr-un garaj, asemenea bandurilor rock cu oameni, cu o sonorizare mare, cu instrumentele adecvate, tobe, chitara, pian, microfon ajustate papusilor, bineinteles.

Compania de teatru nu are sustinere de niciun fel, nici materiala, nici sociala, actorii marionetisti isi sustin papusile cu sfori, iar ei se sprijina unul pe altul sau au sprijin moral de la prieteni.

Alte activitati in afara sferei artistice ar fi cele legate de traiul zilnic al familiei  intr-o lume ca a noastra. Petronela si Vlad au o fetita de aproape 2 ani, care iubeste nespus marionetele.

Viata s-a schimbat total odata cu intalnirea noastra si infiintarea Companiei de teatru cu marionete, de unde eram niste oameni angajati, cu preocupari artistice, am devenit profesionisti independenti, cu un vis mare, un turneu in jurul lumii, cu un band rock cu marionete.

Povestea de viata a lui Vlad sparge tiparele, el a plecat de la pictura murala, fiind pictor de biserici si a ajuns scenograf in teatru de marionete dupa ce a cunoscut-o pe Petronela, alaturi de care si-a construit drumul in viata personala si profesionala.

The Rolling Strings este un concept teatral muzical ambitios care a avut succes in strainatate si acum vrem sa-l facem cunoscut si in tara.Continuitatea proiectului depinde de reactia publicului din Romania, avem in plan sa realizam si alte banduri de muzica cu papusi.

Cele mai frumoase momente ale noastre au fost cand am primit aplauze, atunci cand publicul a inteles si apreciat mesajul nostru.

Am decis sa ne prezentam la Romanii au talent in urma unei experiente deosebite intr-un turneu in Coreea de Sud, unde publicul ne-a primit cu foarte mare admiratie si au apreciat forma noastra de arta, asa ca am decis sa ne expunem si in fata romanilor, acasa e cea mai grea incercare, in fata familiei, a prietenilor, care te pot aplauda sau te pot fluiera cu la fel de mare intensitate.

Romanii au talent este o experienta care te poate ridica pe culmile extazului sau te poate cobori in abisul agoniei, pretul succesului sau al ratarii, poti fi aplaudat sau fluierat, gustul publicului nu se discuta in materie de simt artistic.

Show-ul acesta speram sa fie in favoarea noastra si sa primim mai multi de DA din partea romanilor decat putem duce, de fapt dorim ca publicul roman sa ne recunoasca ca talente si sa ne indrageasca.

Daca am castiga concursul, banii i-am investi intr-un teatru de marionete particular pentru publicul adult si ar fi singurul de gen din Romania.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni