• PRO TV
  • Andreea Esca, Pavel Bartos, Smiley si Magda Palimariu s-au distrat pe cinste la Jocuri de celebritate

Andreea Esca, Pavel Bartos, Smiley si Magda Palimariu s-au distrat pe cinste la Jocuri de celebritate

Andreea Esca, Pavel Bartos, Smiley si Magda Palimariu s-au distrat pe cinste la Jocuri de celebritate

Editia speciala Jocuri de celebritate de Craciun a adus multa voie buna in casele telespectatorilor! 

In sufrageria lui Bobonete s-a adunat o gasca super vesela de prieteni, pentru a se distra pe cinste cu jocurile special pregatite pentru sarbatori! Andreea Esca, Pavel Bartos, Smiley si Magda Palimariu s-au confruntat, au ras, au dansat si s-au bucurat impreuna, totul pentru a ajunge in runda finala.

Dupa una dintre probele serii, concluzia tuturor a fost ca emisiunea ar fi trebuit sa se numeasca Da din hat, pentru ca Pavel Bartos a avut grija ca echipa adversa sa respecte toate regulile impuse de Bobonete si a repetat non stop aceasta propozitie. Nici Smiley nu s-a lasat mai prejos si, provocat de Andreea Esca, le-a demonstrat tuturor ca stie sa danseze Lambada, iar sufrageria lui Bobonete a devenit, pentru cateva momente, o sala de dans profesionist!

Confruntarile, intrigile si rasturnarile de situatie, toate invaluite in voie buna, au facut ca echipa lui Paul Ipate, formata din Pavel Bartos si Magda Palimariu si Georgiana sa ajunga in proba finala, Nume si renume, unde aceasta a reusit sa ii ia 2.500 de lei lui Bobonete. Ajutorul lui Mos Craciun in aceasta runda a fost Pavel Bartos.

Telespectatorii sunt invitati sa urmareasca Jocuri de celebritate la Pro TV in seara de Revelion, pe 31 decembrie, de la 20:30. Mihai Bobonete a pregatit o noua editie spectaculoasa, plina de surprize si veselie! Alaturi de Paul Ipate si Octavian Strunila vor fi Mihaela Radulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel si Monica Anghel, invitati spumosi si savurosi, cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Se anunta o batalie distractiva spre runda finala, cu dans, cantec, multe glume si toate cele necesare pentru o seara festiva!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni