• PRO TV
  • Distractia de la Jocuri de celebritate a cucerit Romania! De la 22:30, numai la ProTV

Distractia de la Jocuri de celebritate a cucerit Romania! De la 22:30, numai la ProTV

Distractia de la Jocuri de celebritate a cucerit Romania! De la 22:30, numai la ProTV

Romanilor le place sa se distreze, iar emisiunea Jocuri de celebritate le ofera reteta perfecta: jocuri amuzante, invitati plini de energie, intr-o atmosfera in care distractia e la ea acasa! Editia de ieri seara a adunat gasca matinalilor de la Stirile Pro TV, alaturi de Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate, pentru o seara plina de umor si voie buna.

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 8.4 puncte de rating si 26.3% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut rezultate de doua ori mai mici: 4 puncte de rating si 12.6% share. Emisiunea a fost urmarita de 1 milion de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:34 – 23:38, la nivel national, iar minutul de maxima audienta, de la 22:34, a reunit peste 1.4 milioane de telespectatori in fata televizoarelor. 

Gasca matinalilor, formata din Florin Busuioc, Andreea Marinescu, Neti Sandu si Mihai Dedu a fost pusa pe distractie, iar telespectatorii i-au putut vedea in ipostaze inedite. Simtul umorului, dezinvoltura, abilitatea de improvizatie si cheful de joaca sunt doar cateva caracteristici care au facut un super show la Jocuri de celebritate. Octavian Strunila, alaturi de Busu, Andreea si Zeno, prietenul lui Busu, s-au duelat in probe haioase cu Paul Ipate, Neti, Mihai si Leo, prietenul lui Mihai. 


Dupa ce au fost cuprinse de tensiunea concursului, echipele au dat tot ce au avut mai bun, s-au straduit sa castige cat mai multe puncte in probe ca: Fratia numelor, Toate la timpul lor, Fii pe faza, Fara cuvinte sau In frunte ti-e pus. Cele doua echipe au reusit o performanta surpriza: la finalul celor cinci probe, au fost la egalitate de puncte. Conform regulamentului, Leo a fost cel care a mers mai departe in runda finala, deoarece echipa care a castigat cele mai multe probe pana atunci este cea castigatoare. El a reusit sa castige 3.000 de lei cu ajutorul lui Busu, la proba finala Nume si renume. 

In aceasta seara, de la 22:30, distractia continua la Pro TV. Celebritati indragite si foarte amuzante vor fi alaturi de Mihai Bobonete si cei doi capitani de echipa pentru inca o serie de Jocuri de celebritate! 

Paul Ipate ii va avea in echipa pe Mihai Rait, celebrul Dorel din Las Fierbinti, simpatica Sore si Mihaela, prietena lui Sore, care isi doreste sa isi cumpere multi pantofi. Octavian Strunila va conduce echipa formata din Costi Dita, zis si Giani in Las Fierbinti, Anisia Gafton si Serghei, prietenul Anisiei, care isi doreste sa calatoreasca cu trenul in India. 

O altfel de cultura cinematografica si muzicala, tensiune, amuzament, glume pe banda rulanta, dans si distractie sunt ingredientele unei editii senzationale si sunt scoase in evidenta de proba ca: Greseala de tipar, Mono ton, Cu fata la perna, Bolul Kaboom si Mima perfecta. 

Telespectatorii vor afla in aceasta seara, de la 22:30, cum se descurca Sore la mima, de ce se tavaleste pe jos Mihai Rait, cat este de priceput Costi la muzica, cum si-a inceput Bobonete cariera in actorie, dar si ce aport a avut Strunila in decizia lui. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni