• PRO TV
  • Gasca vesela din La Bloc se reuneste in aceasta seara la Jocuri de celebritate

Gasca vesela din La Bloc se reuneste in aceasta seara la Jocuri de celebritate

Gasca vesela din La Bloc se reuneste in aceasta seara la Jocuri de celebritate

In aceasta seara, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate reunesc in sufrageria de la Jocuri de celebritate gasca vesela din celebrul serial La Bloc!

Astfel, Strunila ii va avea alaturi de el pe Costel si Adina, personaje interpretate de Dragos Mostenescu si Laura Cosoi si invitata acestora, Andreea. De cealalta parte, Ipate ii are pe Americanu’ si Bela, interpretati de Emil Mitrache si Alina Niculescu si invitatul acestora, Doru Catanescu. 

Echipele se vor bate din nou pentru premiul cel mare, in valoare de 10.000 de lei. Vor trece prin probe dificile, in care vor trebui sa-si demonstreze spiritul de echipa, dar energia pozitiva si momentele amuzante ii vor face pe cei de acasa sa ramana in fata televizoarelor. 

Primul conflict se naste la proba Turnul vedetelor, cand echipa lui Ipate incearca sa saboteze cealalta echipa, dandu-le raspunsurile gresite. Nu lipsesc rasetele de pe fata tuturor participantilor, atat la aceasta proba, cat si la celelalte: Numele are cuvantul, In frunte ti-e pus, Ce canti acolo? sau Ia-ma nene. Momentul artistic il ofera Dragos Mostenescu, care interpreteaza melodia lui Joe Cocker, Unchain My Heart, starnind aplauzele tuturor. 

Momentele comice si energia pozitiva ii va tine pe telespectatori in fata televizoarelor sa se distreze impreuna cu Bobo, Strunila si Ipate, la Pro TV, iar maine seara, de la 22:30, o noua gasca de vedete sunt pregatite sa faca fata confruntarilor amuzante!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni