• PRO TV
  • In aceasta seara, Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate aduc Jocuri de celebritate

In aceasta seara, Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate aduc Jocuri de celebritate

In aceasta seara, Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate aduc Jocuri de celebritate

In aceasta seara, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate revin la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate! Probele noi, momentele amuzante, invitatii de seama si distractia pe masura sunt ingredientele devenite deja clasice, care vor face ca telespectatorii sa se distreze alaturi de cei trei simpatici, Bobo, Strunila si Ipate!

In editia din aceasta seara, Octavian Strunila isi scoate asul din maneca si il cheama in echipa lui pe Catalin Neamtu, unul dintre cei mai buni oameni din industria show-urilor de improvizatie din Romania. Echipa lui Strunila se completeaza cu Doinita Oancea si cu prietena ei, Majda. 

De cealalta parte, Paul Ipate raspunde la provocarea lui Octavian, avandu-l in echipa pe Cosmin Natanticu, un alt actor excelent pe scena de improvizatie, cu “Mama natura”, Roxana Ionescu si invitatul acestora, Hara.  

Telespectatorii vor vedea cele doua echipe de celebritati luptandu-se pe cinste pentru premiul de 10.000 de lei. Nu vor lipsi conflictele, momentele amuzante si energia pozitiva care ii va tine pe cei de acasa in fata televizoarelor. 

Proba Te-ai prins naste primul conflict, unul amuzant de altfel, intre cele doua echipe. Dupa ce Strunila castiga prima proba,  ii spune lui Natanticu: “Din momentul asta s-a terminat tot, Natanticu, nu mai castigi nimic!”. Momentele amuzante sunt aduse si de probele Perechea potrivita, Litere incrucisate sau Monoton, unde Natanticu ii cere lui Bobonete sa depuncteze echipa adversa pe motiv ca a trisat. Proba Mima perfecta aduce un moment comic, atunci cand Strunila, in loc sa mimeze cuvantul “Banchet”, mimeaza cuvantul “Baschet”. 

In aceasta seara, de la 22:30, telespectatorii sunt invitati alaturi de Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate sa se distreze si sa rada cu pofta intr-un nou sezon Jocuri de celebritate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni