• PRO TV
  • Magie si umor la Jocuri de celebritate, de la 22:30, la ProTV

Magie si umor la Jocuri de celebritate, de la 22:30, la ProTV

Magie si umor la Jocuri de celebritate, de la 22:30, la ProTV

In aceasta seara, de la 22:30, sufrageria lui Bobonete ii va gazdui pe Razvan Exarhu, jurat MasterChef, magicianul Robert Tudor, prezentator la Vocea Romaniei Junior, Virgil Iantu si Lucian Ghimis. 

Octavian Strunila ii va avea alaturi pe Razvan Exarhu, Robert Tudor si Liana, prietena lui Razvan, care isi doreste sa ia banii pentru a-si construi un site. Paul Ipate va juca alaturi de Lucian Ghimis, Virgil Iantu si Andreea, care isi doreste sa castige pentru a merge la New York sa vada Mizerabili pe Broadway. 

Combinatia dintre cele doua echipe este un savuroasa, iar glumele si buna dispozitie creeaza o atmosfera relaxata. Teme neasteptate de discutie vor lua nastere in platou, iar sfaturile de styling, cum sta treaba cu amiabila si broasca testoasa starnesc hohote de ras. 

Telespectatorii vor vedea cum reactioneaza celebritatile fata-n fata cu probele pregatite de Bobonete, care echipa se va remarca la cultura cinematografica si muzicala, dar si cine va reusi sa castige banii pusi la bataie, numai la Pro TV.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni