• PRO TV
  • Jocuri de celebritate: Distractie pentru toata Romania!

Jocuri de celebritate: Distractie pentru toata Romania!

Jocuri de celebritate: Distractie pentru toata Romania!

Prima editie Jocuri de celebritate a adus telespectatorilor distractie pura, bucurie, energie pozitiva, competitie si mult umor! Mihai Bobonete a dat startul probelor la care vedetele s-au ingramadit, la propriu, sa castige. 

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 8.3 puncte de rating si 26.9% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut rezultate de aproape trei ori mai mici: 3 puncte de rating si 9.7% share. Energia pozitiva si distractia din emisiune au ajuns la 1 milion de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:31 – 23:37, la nivel national, iar minutul de maxima audienta, de la 22:31, a reunit peste 1.5 milioane de telespectatori in fata televizoarelor. 

Echipa lui Octavian Strunila, formata din Cove, Dana Rogoz si Ioana, prietena Danei, a avut un avantaj in punctaj inca de la primele probe, insa echipa lui Paul Ipate, formata din Adela Popescu, Natanticu si Zob, prietenul lui Natanticu, a reusit sa ii depaseasca la ultima proba si sa castige 2.500 de lei in prima editie a emisiunii Jocuri de celebritate.

Cursa contra-cronometru, tensiunea si panica de la proba Bolul Kaboom au facut-o pe Adela Popescu sa arunce bolul, de-a dreptul, de frica sa nu explodeze la ea. Nici Cu fata la perna nu a fost una dintre cele mai usoare probe. Cei opt au dansat, s-au luptat, s-au aruncat pe jos, totul pentru a nu fi scosi din competitie. Fiecare punct castigat a adus cu sine o explozie de energie si o bucurie sincera ce s-au simtit dincolo de ecranul televizorului. 

Telespectatorii sunt invitati saptamana viitoare, miercuri si joi, de la 22:30, pentru doua seri de distractie pura si relaxare alaturi de vedetele lor preferate.

Noi probe amuzante sunt pregatite pentru invitati, iar Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate sunt gata pentru hohote de ras. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni