• PRO TV
  • Ne vedem miercuri! "Jocuri de celebritate", de la 22:30, numai la Pro TV

Ne vedem miercuri! "Jocuri de celebritate", de la 22:30, numai la Pro TV

Ne vedem miercuri! "Jocuri de celebritate", de la 22:30, numai la Pro TV

Miercuri, 14 septembrie, de la ora 22:30, Jocuri de celebritate da startul distractiei! 

Mihai Bobonete a pregatit, alaturi de capitanii de echipa Paul Ipate si Octavian Strunila, multe probe amuzante! Echipele, formate din patru persoane: capitanul de echipa, doua celebritati si un invitat special, o persoana care nu face parte din lumea publica, vor lupta cot la cot si se vor confrunta in diverse probe pentru a-si duce echipa catre castig. 

Invitatul din fiecare echipa, persoana care nu face parte din lumea publica, are sansa de a castiga marele premiu de 10.000 de lei pentru a-si indeplini o dorinta: de la excursii alaturi de persoanele iubite si organizarea de spectacole independente de teatru, pana la excursii cu motocicleta in Mongolia sau lansarea unei afaceri online. 

Echipele au la dispozitie cinci probe pentru a acumula cat mai multe puncte. Echipa care strange cele mai multe puncte va intra in proba finala, numita Nume si prenume, unde informatiile pe care le au despre vedete le pot aduce marele premiu in buzunar. Fiecare editie Jocuri de celebritate pregateste noi probe si noi vedete, care vor fi cuprinse de spiritul competitiei si se vor distra la maxim alaturi de Bobonete, Strunila si Ipate. 

In prima editie, telespectatorii vor rade copios la probe precum: Numele are cuvantul, Cu fata la perna, Fara cuvinte sau Litere incrucisate si vor vedea la ce cote se ridica competitivitatea sub presiunea Bolului Kabooom. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni