• PRO TV
  • Mihaela Radulescu, Florin Busuioc, Monica Anghel si Marcel Pavel au dat startul distractiei in seara de Revelion

Mihaela Radulescu, Florin Busuioc, Monica Anghel si Marcel Pavel au dat startul distractiei in seara de Revelion

Mihaela Radulescu, Florin Busuioc, Monica Anghel si Marcel Pavel au dat startul distractiei in seara de Revelion

Mihaela Radulescu, Marcel Pavel, Monica Anghel si Florin Busuioc au ajuns sambata seara in sufrageria lui Mihai Bobonete si, ghidati cu atentie de Paul Ipate si Octavian Strunila, capitanii de echipa, au incercat sa gaseasca echilibrul perfect intre finete si rapiditate, asa cum au spus chiar ei.

Editia speciala Jocuri de celebritate de Revelion a inceput ca o petrecere la care au fost invitati prieteni de-o viata, cu imbratisari indelungi, pahare de sampanie si multe glume! Dupa ce Mihai Bobonete i-a multumit Mihaelei Radulescu pentru ca i-a ascultat rugamintea de a veni imbracata in rochia lui verde preferata, toti invitatii s-au amuzat de faptul ca aproape cu totii erau inruditi: Octavian Strunila este nasul fiului lui Bobo, Mihaela Radulescu este moasa aceluiasi copil, Monica Anghel a venit la emisiune cu fratele ei, iar Mihaela a avut-o alaturi pe cumnata. O familie mare si frumoasa!

Inainte de a da startul probelor speciale, Mihai Bobonete a pregatit opt dorinte pentru noul an, pe care fiecare invitat le-a citit. Printre dorintele lui Bobo pentru anul 2017, el isi propune sa reuseasca sa cante o piesa fara sa falseze si sa i se indeseasca barba.

Jocuri de celebritate a inceput, iar cele doua echipe au dus, pe parcursul intregii emisiuni, o lupta foarte stransa! Octavian Strunila a fost capitanul echipei formate din Mihaela Radulescu, Marcel Pavel si cumnata Mihaelei, Anca. Paul Ipate i-a avut alaturi pe Florin Busuioc, Monica Anghel si Alex, fratele Monicai.  

Probele serii au fost Perechea potrivita, unde Busu a demonstrat ca are o memorie de invidiat, Dansez pentru tine, Bolul Kaboom, Cu fata la perna, unde Mihaela Radulescu si Monica Anghel s-au duelat intens pentru una dintre perne, Cuvinte in lant si Tonomatul cu greseli, unde Bobo a sustinut un concert Karaoke in adevaratul sens al cuvantului.

La jocul decisiv a ajuns Alex, fratele Monicai Anghel, care si-a propus sa castige pentru a cumpara un costum de baie cu pietre pretioase pentru sora sa. Alex l-a ales pe Paul Ipate sa il ajute la aceasta proba si, impreuna, au reusit sa castige 1.500 de lei.

Editia speciala de Revelion Jocuri de celebritate a adus in casele telespectatorilor energia, distractia si voia buna necesare pentru intampinarea noului an!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni