• PRO TV
  • Romanii s-au distrat cu vedetele preferate la Jocuri de celebritate

Romanii s-au distrat cu vedetele preferate la Jocuri de celebritate

Romanii s-au distrat cu vedetele preferate la Jocuri de celebritate

Distractia a fost pe primul plan, miercuri seara, la Jocuri de celebritate. Mihai Bobonete, alaturi de capitanii de echipa, Paul Ipate si Octavian Strunila, a adus in fata telespectatorilor o noua editie plina de umor. 

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 7.4 puncte de rating si 24.3% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 4.2 puncte de rating si 13.6% share. Emisiunea a fost urmarita de aproape 900.000 de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:30 – 23:35, la nivel national, iar minutul de maxima audienta, de la 22:44, a reunit peste 1.1 milioane de telespectatori in fata televizoarelor. 

Antonia, Connect-R si Pino, prietenul lui Connect-R, au fost condusi de carismaticul Paul Ipate in batalia distractiei impotriva lui Octavian Strunila, care a condus echipa formata din Alex Velea, Alexandra Stan si Lino, prietenul lui Alex. Cei doi invitati au avut un tel comun: fiecare si-a dorit premiul pentru a investi in studioul de muzica. 

Probe haioase precum Schimb de fete, Bolul Kaboom si Fii pe faza au starnit hohote de ras in echipe si au dezlantuit spiritul de competitie. Ce canti acolo? le-a dat ocazia celor patru cantareti sa isi puna in evidenta calitatile vocale un pic altfel, sunetul dat de microfonul care distorsioneaza vocea punand mari probleme in ghicirea melodiilor. Daca in primele patru probe echipa Ipate era pe primul loc, in cea de-a cincea proba, Te-ai prins?, echipa Strunila a reusit sa rastoarne clasamentul. Lino a mers in proba finala, Nume si prenume, ajutat de Alex Velea, unde a castigat 2.000 de lei.

Saptamana viitoare, miercuri, de la 22:30, Sorana Darclee, Vasile Calofir, Cristina Cioran si Catalin Morosanu, impreuna cu invitatii lor, vor da tonul distractiei de seara cu noi probe simpatice. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni