• PRO TV
  • Sambata, de la 20:30, Pro TV a pregatit o editie Jocuri de celebritate speciala!

Sambata, de la 20:30, Pro TV a pregatit o editie Jocuri de celebritate speciala!

Sambata, de la 20:30, Pro TV a pregatit o editie Jocuri de celebritate speciala!

 Mihaela Radulescu, Florin Busuioc, Monica Anghel si Marcel Pavel se pregatesc de noul an in sufrageria lui Bobonete!

Ce a rugat-o Mihai Bobonete pe Mihaela Radulescu atunci cand a invitat-o la Jocuri de celebritate? La ce visa Octavian Strunila atunci cand era adolescent? Cui ii spune Busu sa piarda vremea? Cum sunt inruditi Bobo, Mihaela Radulescu si Octavian Strunila? Care este culoarea preferata a Mihaelei? Care este sfatul pe care i-l da Monica Anghel lui Bobo? Cum canta Marcel Pavel la tobe?

Sambata, 31 decembrie, de la 20:30, numai la Pro TV, Mihai Bobonete, Paul Ipate si Octavian Strunila vor reusi sa afle de la invitatii lor cele mai amuzante secrete si povesti! Jocuri de celebritate a pregatit, in ajunul Anului Nou, o editie speciala, cu invitati de seama: Mihaela Radulescu, Monica Anghel, Florin Busuioc si Marcel Pavel! 

Distractia este garantata, iar fiecare proba prin care vor trece invitatii a fost gandita special cu tematica de Revelion. Vom afla cum danseaza Mihaela Radulescu Lambada si Tango, ce dorinte are Mihai Bobonete de la noul an si ce piesa celebra din repertoriul Loredanei a compus Florin Busuioc!

Sambata, 31 decembrie, de la 20:30, Pro TV aduce distractia si voia buna la un nou nivel! La Jocuri de celebritate, sufrageria lui Bobo a fost pregatita pentru oaspetii care le vor canta impreuna La multi ani tuturor romanilor!


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni