• PRO TV
  • Sufrageria lui Bobonete e pregatita pentru o noua seara de distractie la Jocuri de celebritate

Sufrageria lui Bobonete e pregatita pentru o noua seara de distractie la Jocuri de celebritate

Sufrageria lui Bobonete e pregatita pentru o noua seara de distractie la Jocuri de celebritate

In aceasta seara, o noua editie Jocuri de celebritate strange o gasca de oameni frumosi in sufrageria lui Bobonete! Lupta dintre cele doua echipe va fi crancena, fiecare va lupta pentru obiective clare: achizitionarea unei pisici foarte scumpe si a unui echipament de spinning, iar cei doi capitani de echipa, Paul Ipate si Octavian Strunila se vor implica trup si suflet pentru cauzele invitatilor.

Paul Ipate va conduce echipa formata din Andi Moisescu, Mirela Zeta si Dragos, prietenul lui Andi, care are preferinte extravagante la capitolul pisici. Octavian Strunila va fi in echipa cu Bogdan Naumovici, Andreea Gramosteanu si Catalin, prietenul lui Bogdan, care isi doreste echipamentul de spinning. 

Probe ca Numele are cuvantul, Fii pe faza, In frunte ti-e pus sau Fara cuvinte vor starni hohote de ras intre concurenti. O noua proba super distractiva debuteaza in seara asta, Turnul vedetelor, in care concurentii vor trebui sa aranjeze cuburi cu fetele vedetelor in ordinea indiciilor date de Bobonete. Daca gresesc vedeta, intregul turn explodeaza si trebuie sa le aseze din nou in ordinea corecta, totul contra-cronometru. 

Nu vor lipsi nici demonstratiile de cantat la tobe, iar maestri de ceremonii vor fi Andi Moisescu si Bogdan Naumovici, care vor canta pe rand cate o piesa celebra. Ce echipa va reusi sa ajunga in proba finala Nume si renume si sa ia banii pusi la bataie, ramane de vazut, numai la Pro TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni