• PRO TV
  • Urarea lui Bobonete pentru taticul Paul Ipate

Urarea lui Bobonete pentru taticul Paul Ipate

Urarea lui Bobonete pentru taticul Paul Ipate

De doua zile este mare bucurie in echipa Jocuri de celebritate, de cand Paul Ipate a devenit tatic pentru prima data! Catalina Grama a adus pe lume o fetita superba, Zora Maria Ipate, iar Paul este in culmea fericirii.

Mihai Bobonete, tatic cu experienta, a profitat de ocazie pentru a-i transmite ganduri bune: "Sunt foarte bucuros pentru Paul și Catalina și sper ca de aici încolo sa înțeleagă și el prin ce trecem eu și Strunilă, care avem câte doua bucăți. Glumesc, desigur, viața e superbă când ai copii și când ai pentru ce trăi. Zambetul pe buze va fi asigurat de acum încolo și la Ipate, iar la Catalina deja e dublu. Le doresc familie unita și zile frumoase alături de cei doi copilași, dar in special alături de noua venită pe lume! ;). Ipate, sunt fericit ca ai intrat in rândul tatilor de fete, vom avea multe de povestit in pauzele de filmare și nu numai! Multă sănătate le doresc și abia aștept sa văd domnișoara și sa-i bag suta la cărucior, așa cum se face la olteni când vezi copilul prima oară! Jocuri de Celebritate cu Ipate-Tătic Frateeee!!!!"

Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate fac echipa cu vedetele in cele mai traznite Jocuri de celebritate, pentru a aduce distractia in casele telespectatorilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni