• PRO TV
  • Vedetele au incins atmosfera la Jocuri de celebritate

Vedetele au incins atmosfera la Jocuri de celebritate

Vedetele au incins atmosfera la Jocuri de celebritate

Vedetele si invitatii lor speciali s-au distrat pe cinste la Jocuri de celebritate, ieri seara. O atmosfera plina de energie pozitiva a cuprins sufrageria lui Bobonete cand a dat “start joc” pentru Andra, Catalin Maruta, Giulia si Benny Adegbuyi.

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 10 puncte de rating si 30.7% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 4 puncte de rating si 12.2% share. Emisiunea a fost urmarita de peste 1.1 milioane telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:31 si 23:37, la nivel national, iar minutul de maxima audienta, de la 22:31, a reunit peste 1.5 milioane de telespectatori in fata televizoarelor.

Paul Ipate si-a unit fortele cu Benny Adegbuyi, Andra si Ciprian Schiopu, prietenul lui Benny, care isi dorea premiul pentru a investi in cariera lui de luptator K1. Pe canapeaua adversa, Octavian Strunila i-a avut alaturi pe Catalin Maruta, Giulia si Alex, prietenul lui Catalin, care isi dorea sa investeasca banii in masina lui, Joiana. 


Veselia s-a pastrat la cote maxime la probe ca Fratia numelor, Litere incrucisate si Ia-ma, nene!. Andra a reusit o mare perfomanta la proba Toate la timpul lor, asezand in ordine cronologica corecta, din prima incercare, toate tablourile. La proba Cum canti tuuuu, Catalin Maruta le-a aratat telespectatorilor ce calitati vocale deosebite are, iar acest moment a starnit hohote de ras. Nici Benny si Ipate nu s-au lasat mai prejos, iar depanarea amintirilor din Ferma vedetelor le-a adus aminte de un cantec celebru pe care l-au cantat amandoi impreuna cu Strunila. 

Dupa mult ras si voie buna, echipa lui Strunila a iesit invingatoare, iar Alex a mers in proba finala, Nume si renume, alaturi de Catalin Maruta, unde a reusit sa castige 3.000 de lei. 


In aceasta seara, de la 22:30, Anca Dumitra, carismatica Gianina din Las Fierbinti, Micutu, Andreea Mateiu, din Atletico Textila si Catalin Neamtu se vor confrunta in probe amuzante alaturi de Mihai Bobonete, Octavian Strunila, Paul Ipate si invitatii lor speciali. Unul dintre concurenti va reusi sa ii ia toti banii lui Bobo – 10.000 de lei, ramane de vazut din ce echipa face parte marele castigator, numai la Pro TV.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni