Paradisul tropical care ascunde o poveste incredibila:

Paradisul tropical care ascunde o poveste incredibila:
Data publicarii: 28 August 2014
Data actualizare: 28 August 2014
Raul Hinatuan formeaza aici, pe cea mai mare insula din arhipelagul Filipine, un adevarat paradis care atrage mii de turisti din toata lumea. Ce ascunde de fapt natura in spatele acestuia:

Mindanao, a doua insula ca marime din arhipelagul Filipinelor atrage in fiecare an zeci de mii de turisti dornici sa petreaca timp intr-una dintre cele mai frumoase zone tropicale de pe Glob.

Ce este mai putin cunoscut este povestea raului Hinatuan care strabate insula si care potrivit oamenilor de stiinta "este o adevarata minune".

Dupa studii aprofundate, geologii nuau reusit inca sa dea de izvorul raului care aparent "curge de nicaieri". Apa raului este in mare parte sarata si mult timp a fost considerata ca fiind parte din apa oceanului care se infiltreaza prin panza freatica.

Studiile recente au demonstrat insa contrariul, "raul"de fapt se se acumuleaza in aceasta albie si ulterior se varsa in Pacific, fara sa aiba alta legatura cu acesta.

O legenda povestita de localnici spune cum ca acest loc a fost creat de "zane si pitici", iar culoarea deosebita a raului ar proveni de la ochii unei printese care traia in el.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!