CHEF JOSEPH HADAD 

CHEF JOSEPH HADAD
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
”Concurenții trebuie să fie talentați. Nu trebuie neapărat să fii bucătar, dar trebuie să fii pasionat. Prefer să lucrez cu oameni pasionați și nu bucătari, pentru că de la un om pasionat poți scoate multă energie. Asta caut eu.”

Un artist absolut în arta culinară, cu o experiență vastă în bucătărie, Chef Joseph Hadad continuă drumul la MasterChef, unde își dorește să descopere noi oameni pasionați cărora să le ofere sfaturi și să-i învețe cum să pregătească preparate perfecte.

Chef Hadad deține restaurantul Caju by Joseph Hadad, care a devenit reper pentru iubitorii bucătăriei rafinate. La MasterChef este pregătit să le ofere o șansă celor care merită să intre în bucătărie și dovedesc că pun suflet în fiecare preparat.

Ce ingredient te reprezintă și de ce?

Anghinarea este ingredientul pe care îl consider indispensabil în bucătărie și pe care îl folosesc ori de câte ori am ocazia.

Care este mâncarea ta preferată din perioada copilăriei? Cine o gătea?

O mâncare bună ne aduce mereu zâmbetul pe buze, iar eu zâmbesc de fiecare dată când gust sau mă gândesc la mâncarea făcută de mama mea. Este un bucătar desavârșit și fiecare preparat pe care îl face are un gust memorabil, unul dintre preferatele mele fiind couscous-ul cu chiftele, gătit în stil Tunisian.

Ce înseamnă să fii Chef?

 Trebuie să fii un bun leader, să știi ce îți dorești de la echipa ta, să fii un chef cu imaginație, fără limite și foarte creativ.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies