CHEF RADU DUMITRESCU

CHEF RADU DUMITRESCU
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 09 Noiembrie 2021
”Mi-ar plăcea să văd niște farfurii care fac parte din identitatea concurenților. O farfurie trebuie să aibă poveste și multă muncă în spate. Cel mai important este gustul, dar trebuie ambalat frumos.”

Pasiunea pentru bucătărie l-a determinat să-și schimbe radical viața, iar astăzi deține Voila Bistro, locul în care și gătește cu pasiune. Nu se dezice de gusturile care îi amintesc de copilările, iar anii de experiență culinară își spun cuvântul atunci când are un preparat în față.

Este pentru prima dată în bucătăria MasterChef și abia așteaptă să descopere oameni care știu cum, când și cât să folosească ingredientele pentru o farfurie care merită șorțul.

Ce ingredient te reprezintă și de ce?

Alea simple, umile, țărănești, de mult uitate. Pentru că de acolo vin și nu voi uita asta niciodată. 

Care este mâncarea ta preferată din perioada copilăriei? Cine o gătea?

Supa de cocoș de curte, cu găluști. O gătea bunica și, acum, o gătește mama.

Ce înseamnă să fii Chef?

Să nu intri în bucătărie uitându-te la ceas.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies