A bagat aproape 1 miliard de dolari in resedinta sa: Vezi cum arata: VIDEO

A bagat aproape 1 miliard de dolari in resedinta sa: Vezi cum arata: VIDEO
Data publicarii: 12 August 2014
Data actualizare: 12 August 2014
Mukesh Ambani, magnatul indian aflat constant in topul celor mai instariti oameni din lume, a investit aproximativ un milliard de dolari in resedinta sa, Antilla, din Bombay, India.
Edificiul este impresionant: are 27 de etaje, 168 de garaje, 600 de angajati (personal de serviciu), iar fiecare etaj este dublul unui etaj obisnuit in ceea ce priveste inaltimea. Arhitectii occidentali il considera o sfidare a bunului gust.

Lucrarile de constructie a acestei resedinte, care se intinde pe o suprafata de 10.000 de metri patrati, au durat sapte ani.

Designul ciudat este urmare a punerii in aplicare a principiilor Vaastu (un fel de Feng Shui hindus) pentru maximizarea energiilor pozitive. In acest scop, fiecare etaj a fost construit dintr-un alt fel de material, iar plantele sunt diferite de la un etaj la celalalt.

Si dotarile impozantului edificiu sunt multiple si impresionante: sala de yoga, piscina, sala de cinema, club de sanatate, trei terase, camera speciala in care te ploua sau te ninge ca sa te relaxezi, iata doar cateva dintre facilitatile oferite de aceasta constructie ce beneficiaza si de o vedere superba, mai ales de la ultimul etaj, spre Marea Arabiei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!