• PRO TV
  • A murit Emma Neagu, gimnasta care a emoţionat până la lacrimi la "Românii au talent"

A murit Emma Neagu, gimnasta care a emoţionat până la lacrimi la "Românii au talent"

A murit Emma Neagu, gimnasta care a emoţionat până la lacrimi la "Românii au talent"

Emma Neagu a continuat să facă gimnastică, în ciuda unei boli necruțătoare. Asta iubea să facă și nu a lăsat pe nimeni și nimic să-i spună că nu mai poate dansa. Nici măcar cancerul osos.

Dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate, a reușit să facă performanță încă de mică. A murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor cu acelaşi diagnostic. 

La doar 15 ani, Emma a venit în mijlocul nostru ca să ne arate tuturor ce înseamnă curajul, ambiția, pasiunea și talentul.
 
Pe scenă a urcat cu un zâmbet sincer, iar în culise a avut cuvinte de încurajare pentru ceilalți concurenți. O lecție de viață pentru care îi suntem cu toții adânc recunoscători. În loc să fie o victimă, a preferat să fie gimnastă și luptătoare, iar atitudinea ei pozitivă a oferit inspirație celor care au cea mai multă nevoie de ea.
 
Pentru asta, este o învingătoare.

Citește și: Ultimul mesaj postat de Emma Neagu pe rețelele sociale

Adolescenta nu ar fi vrut ca oamenii să îşi amintească de boala ei, nici să dea mai multă atenţie morţii decât vieţii ei.  Ea a fost fata care putea să meargă în mâini desi avea un picior amputat, care făcea gimnastică de performanţă desi avea cancer, care a avut curaj atât cât poate avea un om într-o viaţă.
 
La “Românii au talent”, Emma a impresionat juraţii, aşa cum a impresionat o ţară întreagă:
 
”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu. 

”Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, a adăugat Andra.

Momentul cu totul special al Emmei e pe PRO TV PLUS. Emma merită să ne amintim frumos de ea:




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni